.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Проблем :(

Hybrid View

Проблем :(

Имам проблем с приятелите. Ще започна да разказвам още от началото нещата.. Като бях малка се изместихме да живеем на др място. Там се запознах с няколко момичета(по-големи от мен), те ме запохнаха с още хора и така се оформи нашата компания В началото всичко беше мн готино като малки постоянно играхме не се разделяхме . С времето те започнаха да ходят по момчета, дискотеки, барове до късно . Обаче аз нали съм по-малка от тях и не ме пускат . И започнах да се отделям от тях..и те от мен. Примерно на Нова година те се събраха в едно от момичетата там купон до сутринта а мен дори не ме поканиха.. просто забравиха за мен.. И аз се сближих повече с едно момиче от моя клас, но тя се оказа използвачка.. Постоянно и помагам с каквото мога а когато аз искам помощ тя изведнъж изчезва.. Или пък веднъж ми звъни да излезем и аз и казвам ок нали и след 5 мин ми звъни "ся ми се обади някои си там немога да изляза с тебе" .. И от класа ми всички са такива опознала съм ги доста добре вече.. Искам по някакъв начин да се върна отново при старите приятели пак да сме така близки.. съвети как да стане това ?

Няма как да стане, кайсийке.
    Male

Град
    София
    Поговори със старите приятели и им обясни положението си . Отделно можеш да говориш и с родителите си да те пускат до по-късно ,като използваш убедителни аргументи и факта ,че си с по-големи момичета .
    А що се отнася до дружката от училище - бий й шута ,такива хора не заслужават добри приятели .

Ако в крайна сметка нищо не се получи не съжалявай . Приятели винаги може да си намериш. ;]

Btw на каква възраст си ти и колко по -големи са тия момичета ?
    'cause now I know
    It's not so far
    To where I go
    The hardest part
    Is inside me
    I need
    To just be.... (*)

Цитирай Първоначално написано от ManiaSpiritY
    Поговори със старите приятели и им обясни положението си . Отделно можеш да говориш и с родителите си да те пускат до по-късно ,като използваш убедителни аргументи и факта ,че си с по-големи момичета .
    А що се отнася до дружката от училище - бий й шута ,такива хора не заслужават добри приятели .

Ако в крайна сметка нищо не се получи не съжалявай . Приятели винаги може да си намериш. ;]

Btw на каква възраст си ти и колко по -големи са тия момичета ?
    аз съм на 13 те на 16

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    поговори с родите ли те си и ги помоли да те пускат до по-късно.Покани ги тея твои приятелки и излезте сетете се за преди и така опитаите се да възстановите отношенията си А на тея от твоя клас не има обръщаи внимание и не им позволяваи да те използват (ли4ен опит )

Цитирай Първоначално написано от faststep
    Няма как да стане, кайсийке.
    Look at your young men fighting
    Look at your women crying
    Look at your young men dying
    The way they've always done before

А да забравих да кажа, че съм сигурна, че те ще са съгласни да си оправим отношенията, но незнам как да им го кажа или покажа

Град
    София
    Ами значи какъв ти е проблема ? Просто започни пак да излизаш с тях ,търси ги по-често и така отново ще те приемат и ще свикнат с теб .
    Айде успех .
    'cause now I know
    It's not so far
    To where I go
    The hardest part
    Is inside me
    I need
    To just be.... (*)

Цитирай Първоначално написано от ManiaSpiritY
    [b]Ами значи какъв ти е проблема ? Просто започни пак да излизаш с тях ,търси ги по-често и така отново ще те приемат и ще свикнат с теб .
    Айде успех .
    мерси

п.п а иначе приемам още мнения

Град
    around the world !
    Ами то ManiaSpiritY каза най-точните мнения по въпроса, така че.. аз какво да добавя - същото. Търси ги по-често, кажи им, че наистина държиш на тях и така. Зависи и те как ще те приемат, дано не са се променили за това изминало време спрямо теб. Успехи.

Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    Ами то ManiaSpiritY каза най-точните мнения по въпроса, така че.. аз какво да добавя - същото. Търси ги по-често, кажи им, че наистина държиш на тях и така. Зависи и те как ще те приемат, дано не са се променили за това изминало време спрямо теб. Успехи.
    мерси на вс сиг в понеделник ще ги питам дали искат да излезем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си