- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета поммогнете!
С приятеля ми сме заедно от почти 3 години и много го обичам. Никога не съм му изневерявала и мисля, че той също. Разнообразяваме в секса така ,че и на двамата да ни е приятно, но преди две вечери той поиска нещо, което ми се видя странно. По време на любовната игра, когато ме задоволяваше с вибратора ми, той поиска да му го вкарам в ануса. Бях объркана и първоначално отказах, но когато той се изчерви от притеснение, разбрах колко много му е коствало да го поиска и се съгласих да си помисля. Тази вечер реших да удовлетворя неговото желание, защото го обичам, макара да осъзнавам колко странно е всичко това. Знаех, че за него ще е прекалено притеснително да помоли отново, затова сама направих решителната стъпка. Докато го правех, той се надърви така, както никога досега, а след това правихме най-невероятния секс, откакто сме заедно. Сега се чудя дали това не е просто моментна прищявка, или нещо по-дълбоко. Интересно ми е дали и други мъже изпитват подобни желания, въпреки че са хетеросексуални. Моля, споделете, защото съм объркана.
Освен, ако не е изпитвате ти и приятеля ти някаква любов към вибраторите, темата е в грешен раздел.
Не е хубаво да се ебаваш.....
А ако случайно не се ебаваш (което много ме съмнява), приятеля ти е педал.
Незнам кво да ти кажа... но най - вероятно е Би...
It's too late...
може да е би![]()
Явно обича анална стимулация или ти се ебавaшАбе я изчезвай пронто
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
ДА,но ако темата не е ебавка..Първоначално написано от stupid0boy
Пък ако не е - може да е БИ,но може да е и моментна прищявка
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Вии някФи вибратор-маняци ли сте![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Слушай ся само по този начин може да се стимулира Г-точката на мъжете "простатата" така че не се отчайвай приятеля ти не е гей![]()
Vin diesel RULZZZZ
Еййй стадооооВземете прочетете малко литература преди да бързате да нападате и да слагате човека в определена категория.
Прекалено много мъже, даже и хетеросексуални, се възбуждат от всякакъв вид стимулиране на ануса, заради тая простата. И ако сте ЧАК ТОЛКОВА големи мъже и не можете да го приемете - жалко за вас тогава. Просто това е устройството на шибания ви организъм.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Za6to li si mislq 4e ne e istina
![]()
:*(sun) Obicham te,lichi li si :*(sun)
Първоначално написано от Priceless
ако не е ебавка, това е отговора![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от Priceless
![]()
съгласявам се и допълвам.
темата наистина е в грешен раздел.
ако не ебавка, ще ти кажа да не се притесняваш.
аз имам приятелка, която го прави с приятеля си почти винаги по-време на секс.
това е нормално при мъжете
и въпреки, че повечето от тях не биха
се навили да им го правят,
а тези, които ги кефи,
рядко си биха признали заради предразсъдъци,
не означава че не изпитват удоволствие от това,
именно заради простатата.
дори съм чувала, че аналния оргазъм
при мъжа (при гейовете напр.) е по-силен
отколкото този при жените.
дали е така, не мога да кажа.
така, че приятелят ти може и да не е гей
или бисексуален и все пак да харесва
анална стимулация
Темата е ебавка, заключете я!!!
съгласна съм с priceless и наистина не разбирам защо бързате да храните и тези дето мислят темата за ебавка за к'во пишат?![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Простатата прави чудеса. Макар и лично аз да съм резервиран към подобен род изяви, важно е да се отбележи, че е нормално това да го възбужда и не, не е хомосексуалист. Правете каквото ви е приятно и не се впечатлявайте от предрасъдъци.
стига било нормално.... кой нормален мъж би разрешил да му бъркат в гъза? да не говорим за пъхане на вибратор там.... то на мен дори лизането на гъза ми е противно, вие говорите за ощеПървоначално написано от anika17
![]()
нормален мъж никога не би пожелал такова нещо.......
Ммммм.... след като прочетох още коментари... съм съгласен, че може да е анална стимулация... И наистина е нормално...
It's too late...
Ми не мисля, че е Би...просто може би някой мъже го харесват да им го.. с вибратори...спок