- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- първа целувка
имам мъничък проблем знчи имам предложение за гадже но понеже никога не съм имала първа целувка и макол ме притеснива и ако приема предложението ако реши даме целуне ка да го целуна без да се почуствам неловко
desituuuuu loveeeee
...
Мдаа значи сегамомчето ти предлага да сте гаджета ама ти се чудиш дали да се съгласиш защото до сега не си се целувала... ми просто остави на него да те води
смисъл то какво му е толкова сложното той си пъха езика в устата ти и започва да го върти а ти твоя почваш да го въртиш около неговия... не е казано че ще е идеалната целувка но не мисля и че ще се изложиш чак до такава степен че да не иска да те погледне повече
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Пфф наистина нема нищо срамно в първата целувка-яко е,мойта първата е с момиче и то не за да се упражнявам-ти свикваш още на втората![]()
Писна ми от теми за целувки.Не си на изпит, експериментирай , не прави заучени движения, които си чела по сайтовете![]()
Сигурна съм, че ще се справиш и без нашите съвети.![]()
Обаче на мен ми стана интересно: не искаш да приемеш, защото не си се целувала?
Звучи все едно не го харесваш, поне на мен. Ако га харесваш, целувката не би трябвало да те притеснява. Ако не го- то какъв смисъл има да сте гаджета?!
Първоначално написано от Sladurcho
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Аз съм съгласна с DevilWish не трябва да правиш точно това, което пишат в сайтовете..просто нещата ще се объркат..ще видиш това е инстинкт ще се справиш блестящо![]()
Няма определени правила..Просто се успокояваш и се оставаш на момента..+ако момчето е по-опитно остави го той да води..Следвай неговите движения
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Абе няма упътване за 1вата целувка. Не разбрахте ли ,че всичко вече си го можете просто тябва да се отпуснете и да се оставите на течението![]()
--------------------------------------------------------
мммм и с кво точно можем да помогнем?
GTA Stunting
Пфф ного ми е чудно едно време като е нямало нет как са се оправяли хората с целувките без да пускат малоумни теми.![]()
Голям крап а? Аз на моята първа пусках лиги като бразилски охлюв по време на размножителния период. Така че добър съвет би бил да преглътнеш едно шумно преди това![]()
П.П. Всички съвпадения с реални животни са случайни.