.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Кръв в спермата

Забелязах че имам малко светла кръв в спермата на какво може да се дължи това не съм правил секс все още ?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

Re: Кръв в спермата

Цитирай Първоначално написано от albertog
    Забелязах че имам малко светла кръв в спермата на какво може да се дължи това не съм правил секс все още ?
    бягай на уролог
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

а може ли да ми кажеш от какво може да е и какво е заболяването

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от albertog
    а може ли да ми кажеш от какво може да е и какво е заболяването
    всичко може да е

от възпаление до канцер отиди възможно най-скоро ако може още днес

не е шега работа
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Утре ще отида , но честно казано много ме е страх все пак съм млад на 16 години и не знам какво може да се случи

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Бягай на лекар
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Да утре отивам при личния лекар и после тои да ми каже каде да отида за изледвания но може ли да ми кажете дали е възможно да съм болен от рак или някоя такава болест коятто неможе да се лекува че ме е много страх !

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    ходи днеска, защо чак утре...?
    <N>

Днеска нямам възможност защото лекаря не е близко за това ви моля да ми кажете дали е възможно от фатална болест като рак ?

Пич , това е все едно да попиташ дали 2012 наистина идва краят на света ... Отговор на това какво е възможно или не ще получиш като отидеш и те прегледа лекар . И това е моят отговор ... Не ми остава друго освен да ти пожелая успех , да ти стискам палци всичко да е наред и пиши след прегледа какво е казал лекарят !

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    не сме доктори за да знаем... не си мисли за най-лошото..
    <N>

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    УТРЕ ДА КАЖЕШ КАКВО Е СТАНАЛО!!!!
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Добре, мерси все пак за отговорите и за вниманието много съм притеснен и направо не знам вече какво да кажа утре ще пиша какво е станало и дано да не е нещо сериозно

Хей приятел надявам се ,че вече действаш по въпроса !!

Бях на доктор и личната ми каза че имам някакви точици на главичката и може да е от раничка ли ддз и ми изписа някакво като билков чаи и да го сварявам и с марля да прочиствам тези пъпчици и така било да ми се оправи не съм сигурен дали е от това но ми каза по 2 -3 на ден да си топя члена в вода сварена с това като билковия чаи и с марля да го чистя и така ... не съм сигурен но ще пробвам дано стане ако не ще ходя пак за да ми направят иследвания

Град
    системата дегоба
    тетра

ся да не вземеш да пиеш от чашата в която сещаш се

Абе пичове мислия че нещо има в цялата работа всмисал не знам дали това ще помогне и ако може кажете какво да направя лекарката ми даде няква рецепта за пъпчиците да се махнат но дали от тях може да е кръвта или от нещо друго страх ме е да чакам за това може ли да ми кажете какво да прая лекарката ми каза да си зема нещо като билков чаи забравих му името смрадлика нещо такова маи се казваше и марла и да сваря това и да промивам но не съм сигурен за кръвта дали ще помогне може ли съвети да ми кажете моля ви

Прегледай си личните съобщения !

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Не смрадла...

...а смрадлика се казва.

И да помага...

А да объркал съм го не го запомних защото за 1ви път го чувам а и може ли да ми отговорите на въпроса то и без това утре ще отида и при уролог

Виж ся, ти си прави това със смрадликата ли там с каквото ти е казала лекарката!Може пък да се оправи, дано да се оправи, не губи надеждата Иначе ние не сме лакари, за да ти кажем.Утре нали ще ходиш при уролог, той ще ти каже какво има.Да се надяваме да не е нещо сериозно.Айде, успех!
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Голям фен Аватара на revolver
    Доктор !!!!!!!!

hi

Със сигурност не е болка от умиране ще се управи отиди на лекар.
    adsdasasdsdadsasad

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си