Такава тема не съм видял,майна.Я не съм такъв,ма едно приятелче дето блъска здраво вика,че чукал некъв,щото гаджето му не пускало в анала,друг пък се надрусал с некви гъби и станал обратен,па съседа вика на един:"Кога ша ми върнеш парите бе,да те е*ба?".Оня не му ги върна и съседа наистина го изчукал.А пък бившият ми съученик Пешо засега гушка любовниците на приятелката си,докато чака доставката с новия евкалиптов вазелин.А съседчето Нешко редовно го засичам да лъска на снимки и клипове на Джъстин Тимбърлейк,а пък иначе го раздава много корав и нарича съучениците си педали.А един философ от другия вход ми вика,че за него външността нямала значение,а характера и затова чукал без значение мъжко или женско.
Кажете какво ще направите,ако разберете,че гаджето ви или момче което харесвате прекосява с лодка и към левия бряг на реката,ако ма разбирате - може би бой,ша му залепите бележка "I'm faggot" или ша си речете "Кво от това,нали ме обича,любовта няма пол"
Айде лека от мен,пускам си Brain donors и като свърши ша вида кви сте ги намъдрили.
Към модератора - недей заключва темата,майна,все пак сме големи хора и трябва да се уважаваме,пък и вече отказах уискито минах на Ш-шшшуменско