- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помогнете ми...
mss
Кухнята, ножа, вените - край на проблемите !![]()
Ами оффф,или бъдете заедно в името на любовта ,ако той наистина те обича би направил жертва.Но, ако наистина държи на приятеля си ,не го натискай и по-добре почакайте докато приятеля му разбере ,че няма много надежди с теб.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
на 13 ли си ?
Да,налиПо-хубаво не разваляй нечие приятелство заради някакво детско увлечение.
Влюбена била ..![]()
Съгласна.Първоначално написано от Kukumqvka
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp
И защо да не е влюбена?
Абе, щом се харесвате, какво мислите толкова? Знам, че звучи леко гадно, ама ти си избрала него, не най-добрият му приятел, следователно трябва да си с него... Поговорете с момчето, трябва да го приеме някакси, тва е положението!
А представяте ли си какво е да те харесват двама братя? Много, ама много по-кофти е! Но аз постъпих както предпожих на нея, станах гадже с момчето, което харесвах...(брат му ме харесваше, ама аз него - не) И не съжелявам изобщо!
Така че споко, най-добрият му приятел ще приеме това и ще се откаже от теб!![]()
вие ще намризите някой ваш фр за дето е тръгнал с тази дето харесвате
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Saglasna sam s prednite dva/e potrebitelq/ki.
1. Prekaleno si malka za da kazvash, che si vlybena.
2. Predi nqkolko meseca imah pochti sashtiq problem i sam sigurna che nqma da moje da izdarjish na tova koeto te ochakva. Moq priqtel beshe na 19 godini i vrazkata ni ne izdarja, a vie............. Mn se samnqvam
Сигурно и той не харесва повече от всичкo на света.![]()
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
хах ... детска му работа бе ... не разваляй приятелството на момчетата според мен![]()
Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
~1912~БОТЕВ ПЛОВДИВ~1912~
Първоначално написано от kuklata96
![]()
![]()
![]()
убиват ме такива коментари![]()
Брях,брях
йе йе йе йееее we love лапешки простотий, продължавайте да ОСИРАТЕ форума с неосъзнатите си лайна, наречени чувства![]()
96.. пхахаПървоначално написано от kuklata96
влюбена била, айде моля ти се
да що...аз исках съвет не да ми се смеешПървоначално написано от schhhhhhh
![]()
Първоначално написано от kuklata96
Пхахах къв съвет... Лелееееее наистина ли си толкова тъпа или само се правиш ?
ами няаа да разберешПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
О повярвай ми, разбирам много по-добре от колкото си представяш![]()
Лухуу... в същата позиция съм.
Ако ми познаваш аватара значи знаеш кой съм.
Мисля, че те познавам О.о
мен ли познаваш ?Първоначално написано от jimei
Ако jimei е момчето с което се харесвате, няма проблем ... ама ако е другия, дето те харесва ...Първоначално написано от kuklata96
![]()
![]()
Живей за мига!
А бе като се харесват да се взиматНаправете една тройчица и всички ще са доволни,майна
![]()
![]()