- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помогнете ми...
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от jumpin
![]()
![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Първоначално написано от terezita97
Не бе, познавам една 96 набор дето е в такава позиция в момента, само дето ония са братчеди... лоша работа.
Иначе аз мразя любовни триъгълници, казвал съм го в кофата. Лошо преживяване имах...
Тва да не е сюжета на най-новия турски сериал?!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Първоначално написано от miss_asi
Да!
И ще видим не Мехмед, ами МОХАМЕД! Какво яко име, нали? Той е стар и немощен 102 годишен дядо, който при опит да си дигне самолета с виагра получил инфаркт, но все пак успял да го направи и да оплоди жена си... сега детето, малкият Ахмед, трябва да поеме империята на баща си в свои ръце и да я развива както трябва. Но какви неща го очакват - афери, любовни престъпления... узнайте в "Плачещ Фонтан", новият турски сериал!
Първоначално написано от jimei
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
Абе станете гаджета и си живейте живота,те ще се скарат и след време ще се сдобрят не ги мисли!любовта си отива,но приятелството остава за цял живот!
Не съм много съгласна ... Ще се намразят ако тръгнат.Винаги се стига до там. :PПървоначално написано от Alex4o0o
Бтв или Нова ще купи новата сапунка ?! А може и БНТ 1, че нещо много изостанаха ...![]()
Живей за мига!
Първоначално написано от terezita97
Те па БНТ турски новини пускат... що не и тая сапунка.
Да побързат, че Ахмедчо чака.
Ми нещо нещат да пускат турски сериали ... дайте да им пишем писмо да го купят! Рейтинга до небето ще им дигне сапункатаПървоначално написано от jimei
![]()
Живей за мига!
"Перла" ще бъде засенчена ...Иначе БНТ тряя да го вземат тоя сериал,че по БТВ има 3-4,а по Нова Тв 5-6 май ... Изостава БНТ-то
![]()
Тва казвам и аз ... нещо изоставаПървоначално написано от miss_asi
![]()
А и баба ще се кефи като пуснат още един!
Живей за мига!
виее сее подиграватее ама знаете по колко турски филма дават и по коя телевизия..Първоначално написано от terezita97
![]()
Знам ...Еми то като отида да видя баба тя ми разказва какво се е случило във всеки един от тях.
![]()
Точно ... и аз съм така. Даже онзи ден като си бях на село, гледах "Перла", заради баба. Викам си "Я да видя, кво толкова интересно има?" и беше толкоова трогателно ... Ми той Мехмед за малко да умреПървоначално написано от miss_asi
... и познайте какво ??
Спасиха гоо !!!![]()
Живей за мига!
баси тъпото заглавие,измисли нещо по-оригиналноПървоначално написано от jimei
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Отиди и кажи на грозния да се откаже и да ходи да сваля друга. Можеш да му предложиш някоя приятелка. Набий му филма, че тя го харесва и гледай как ще хукне. И докато се усети хвани другия и го виж дали става. То вие ще скъсате преди онзи да се е усетил, че има нещо между вас. Ако другия те зареже, ще си доволна, че на него ще си му вкарала филма да страда, че е предал приятеля си, докато оня си блъска главата как да свали новото момиче. Важното е да става шоуто, след една година ще си лудо влюбена в друг, а ония няма и да те помнят и ще се напиват заедно![]()