Имам малко дебели пръстипреди бях дебела-затова.Някой знае ли някакъв начин за да станат по-тънки (не са кебапчета,а само малко дебели)
Да ти имах проблемите..![]()
Пробвай повече да ги движиш, незнам... Що за въпрос?![]()
Много си глупава![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Първоначално написано от Converse333
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Няма начин..![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Как пръсти ще напълняват и отслабват...Могат да се подуват от студено, от топло и после да спадат, но да отслабнат...пхах..
мойте са криви-голяма работа![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
И мойте.Първоначално написано от tonie__
Щом си отслабнала би трябвало и те да са намалели.
![]()
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Твоето напълняване и отслабване не ти влияе на пръстите.Пръстите на човек си изглеждат все по един и същ начин.Това е по рождение.
Като си неграмотна, нейните проблеми не ти трябват.Първоначално написано от Converse333
Глаголите се пишат ОТДЕЛНО от частицата 'не', така и не се научихте.
А пък вие какво я нападнахте всички, голямата работа, че не знаела, че пръстите не можели да отслабват/дебелеят или там каквото обяснявахте, да ви имам детинските глупости..
Хаха, мерси за поправката, за твое сведение не съм неграмотна. В бързината съм допуснала грешката, но не мисля да се занимавам с хора, избиващи комплексите си като нападат другите.Първоначално написано от magicfairy
![]()
^ Не знам кой избива комплекси като обижда, не аз тръгнах да и се присмивам, че е пуснала такава тема. Айде като няма за какво да се хванете и веднага номера с комплексите.
прави повече движения с ръката (разбираш надявам се , че имам предвид чекии) и ще ти отслабнат ;]
Случайно не съм единствената, която й се присмива. Както и да е, не ми се занимава.. Айде със здраве!Първоначално написано от magicfairy
![]()
Абе една съфорумничка в една друга тема каза,че знаела как стават по-тънки...Иначе нямаше да питам.
Темата не е чак толкова смешна и мисля,че излишните коментари само с хилещи се емотикони няма да ми помогне много.Ако нямате мнение,различно от "![]()
","много си проста"не пишете.
Има много по-тъпи и смехотворни теми.Не съм пуснала тема като "имам бълхи на космите на дупето-трябва ли да си го измия" или "взех гланца на баба-ще ми се сбръчка ли устата".
свири на пиано по този начин се удължават и така изглеждат по-слаби