.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Град
    Razgrad

Малко помощ :)

Така,знам че има бая много теми за подаръци и нз си ко още....просто ако някой е имал подобна ситуация да ми каже!!!Става въпрос за момиче,което харесвам,също така доколкото знам и тя мен,но въпроса не е в тфа ! Искам да Й избера подарък,а тъпото е,че тя не е много усмихната поради поредица от причини,което ме прави човекът,който треа да я накара да се усмихне както преди! Заради това искам предложение какво точно,защото наистина много държа на нея!!! ПЛС малко помощ ще е от полза! Мерси предварително!!

Ами вземи й нещо, за което си сигурен, че ще го хареса... За да не стане още по-голям гаф... Примерно вземи й нещо усмихнато например някаква играчка с една ужасно огромна усмивка, която просто да зарибява и тя да не може да се стърпи... Кажи й, че искаш да виждаш такава усмивка на нейното лице винаги!
    Само че не разбрах ти в какви отношения си с нея? Ясно ми стана, че се харесвате, ама май не сте заедно?

Град
    Razgrad
    Еми все още не! Аз не искам да бързам с нея! Просто от много к*рвички ми е писнало ии от една година насам мога да кажа,че тя си заслужава цялото време,което съм готов да прекарам с нея! Заради тфа е леко тръдно и подаръка и всичко,защото смятам или на рд-то Й или преди това да стане нещо

Мисля, че ти най - добре я познаваш и знаеш какво харесва тя, нали така!.... Междудругото Наистина заедно ли сте? Може да и намериш сърчице... Има някви сърчица дето изобразяват лице... и някое УСМИХНАТО личице... и както казаха преди мен да и го кажеш.... Че искаш същата усмивка... дори ако може и по - голяма всеки ден на нейното красиво лице... Пробвай... бъди мил... но не и лигльо....
    It's too late...

Хмм ами вс много добре казаха, ТИ я познаваш най-добре. Това с личицата наистина е мн сладко и мисля, че ще проработи. От опит знам плюшките размекват вссс :Д. И с някакво закачливо личице супер ще стане. Моето мнение е на РД-то и да й дадеш подаръка и да направиш жест пред всички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си