.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

На какъв лекар се ходи при проблеми с косата?

Дерматолог или ендокринолог? Или някакъв друг?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Може би дерматолог,защото е проблем с кожата на скалпа,но най добре питай личния си лекар

Ами да, аз първо при нея ще ходя, но исках да имам някаква подготовка, защото сигурно ще ме прати на ендокринолог, защото винаги на такъв ме праща, а аз знам, че друг лекар кожен или някакъв друг трябва да е.

Ендокринологът също може да има работа с косатата, при това значителна, не само дерматолога.
    активизъм/превенция; писане; музика

Дерматолог.. но като цяло няма много добри в България по тази част. Аз мога да ти препоръчам много добра дерматоложка, но предполагам, че ще може да те приеме чак след околомесец.

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Аз когато имах проблеми с кожата на главата, ходих при дерматолог
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Дерматолог и, ако той прецени, ендокринолог. Впечатлението ми от българските дерматолози е потресаващо, обаче... И ходих при някакъв, за когото чаках месец и нещо.

Това е единственият вид доктор, който тук не е успял да ми помогне.

ами аз мисля да отида сама, да си взема направление от личния и така... някой може ли да каже какво трябва да си нося, някакви изследвания нещо...? и при положение, че имам направление, трябва ли да му плащам някаква сума? по принцип винаги ходя с майка ми и това ще ми е за първи път сама да ходя на лекар ии не знам нищо - някакви специални изследвания ще ми прави ли там на место в кабинета...
    проблема ми е, че ми пада косата много и забелязах пърхот, но един такъв не на парченца, а залепен по скалпа.. в нета пише, че се нарича себорея тва

Аз имам проблем с косата и бях при дерматолог който реши да ме прати при ендокринолог...първо отиди при дерматолог и след това му мисли
    Never again will I hear you
    Never again will I miss you
    Never again will I fall to you
    Never
    Never again will I kiss you
    Never again will I want to
    Never again will I love you
    Never!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Gwendoline
    ами аз мисля да отида сама, да си взема направление от личния и така... някой може ли да каже какво трябва да си нося, някакви изследвания нещо...? и при положение, че имам направление, трябва ли да му плащам някаква сума? по принцип винаги ходя с майка ми и това ще ми е за първи път сама да ходя на лекар ии не знам нищо - някакви специални изследвания ще ми прави ли там на место в кабинета...
    проблема ми е, че ми пада косата много и забелязах пърхот, но един такъв не на парченца, а залепен по скалпа.. в нета пише, че се нарича себорея тва
    Ако си под 18 години, не плащаш потребителска такса. Ако си над 18 и не си студент редовно обучение, нямаш диагноза, която те освобождава от такса, плащаш 2.40 лв. Дерматологът има право да ти прави всякакви изследвания, стига да не е свършил лимита за медико-диагностични и високоспециализирани дейности. Като ти издаде направление за изследванията, няма да ги плащаш от джоба си.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си