.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: съмнение..

съмнение..

....

изчакай да се събере с някоя и тогава действай ако можеш

Супер фен
    Мхм добре ... и ние к'во

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Аз пък мисля ,че си играе с теб.
    Щот ти си му сигурна ,защо да не пробва и с други?!
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

...

Излъгал те е, с което е показал, че не те заслужава ... според мен сложи край на връзката докато е време, защото щом го е направил 1 път ще го направи отново
    Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
    ~1912~БОТЕВ ПЛОВДИВ~1912~

Re: ...

.......

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    оффф

той ходи с нея и го е написал на скайп така че да го видиш и после казва че не иска да те губи!?

това са твоите думи накратко дай му шанс за едното предположение сега ще си разваляте връзката

а и ако я обичаше сега щеше да е с нея не с теб
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    може наистина да е просто негова приятелка и да е на шега и да не ти казва за да не те ядосва.А по-разли4но ли се държи към теб??

Дори и да му е само приятелка не би трябвало да и пише такива неща.Тия глупости,че е на майтап изобщо не са извинение.Няма да му прощаваш ей така.Първо трябва да ти каже цялата истина и след това да ти обясни защо върши такива тъпотии.Ако наистина съжалява му прости,но ако смяташ или усещаш,че това ще се повтори просто не се занимавай.Имах много дълга връзка и една от причината да скъсаме бяха точно този тип изпълнения.

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Дори и да му е само приятелка не би трябвало да и пише такива неща.Тия глупости,че е на майтап изобщо не са извинение.Няма да му прощаваш ей така.Първо трябва да ти каже цялата истина и след това да ти обясни защо върши такива тъпотии.Ако наистина съжалява му прости,но ако смяташ или усещаш,че това ще се повтори просто не се занимавай.Имах много дълга връзка и една от причината да скъсаме бяха точно този тип изпълнения.
    +1

Re: съмнение..

бягай докато е вpеме .. случайно до не е аpабин?

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе

Цитирай Първоначално написано от realboy
    Излъгал те е, с което е показал, че не те заслужава ... според мен сложи край на връзката докато е време, защото щом го е направил 1 път ще го направи отново
    Съгласна съм
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    +++
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от mOBSCENE
    Аз пък мисля ,че си играе с теб.
    Щот ти си му сигурна ,защо да не пробва и с други?!

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    УЖАСНО СИ РЕВНИВА!!!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Обясни му точно как се чувстваш и т.н, че обмисляш варианта за раздяла и да видим като му опре ножа до врата какви ще ги мисли

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Мно сериозно тряа да си поговорите, аз мисля, че си играе с теб, иска да види дали ще се получи с някоя друга, за да те зареже.. но до тогава не иска да те губи, като играчка :/ режи го, според мен..
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Цитирай Първоначално написано от realboy

Мега фен
    то е ясно, че има нещо с/ към това момиче. според мен няма смисъл да си с него. а и щом в началото, докато е ходел с друга, е тръгнал с теб, смятай по принцип колко е ''верен'' на приятелките си.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си