- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Sprechen Sie Deutsch?
Nein.. Sprechen sie English![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от nefchi_bs
маУе маУее...
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Pwnmaster, единственото, което може да те затрудни в по-голяма степен (за думите) , е родовете на думите и окончанията, защото не съвпадат. Ако си ги учиш редовно няма да имаш проблем.![]()
Es geht mir super!Първоначално написано от Kajo
Und dir?
-----------------------
BTW Ако обичате спрете да клепате темата. Ако имате проблеми или въпроси, свързани с немския направете една отделна тема.![]()
Will jemand auf meiner Frage antworten?
Sonst, ich bin 17, lerne Deutsch seit ein paar Jahren, aber ich hab das Gef
Е какво толкова..Не знаех това за бъзикането...Първоначално написано от elito0o0o0
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Hmmm.Was mache ich ? Ich schreibe meine Hausarbeit:
Wie hat die Weihnachten und Silvester verbracht?
![]()
![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
mich auchПървоначално написано от asassinn
ъъъх, учих 3 години немски, и сега като не се упражнява и съм го загубила езика... но още си помня някои фрази, глаголи, и НАЙ вече граматиката ми е сякаш най пряснано МНОГО сужелявам че не продължих да си го опрайнявам
все си казвам че ще почна да уча пак и .. все няма време .. сигурно на лято, дано да намеря време
![]()
Не че се заяждам, но и граматиката ти не е съвсем прясна. Казва се Ich auch, не mich auch
А относно горната домашна работа, не би ли трябвало да е :
Wie habe sie (wie hast du) die Weinachten und Silvester verbracht?
Ich studiere im Fremdsprache Gymnasium in Dobrich . Das ist meine zweite Jahr , seitdem ich Deutsch studiert habe . Ich weiss , dass meine Deutsch nicht sehr gut ist .
Такаа ... току що се регистрирах във форума , защото ми писна само да гледам без да се забъркам и аз в някой ''тийн проблем''![]()
Ще можете ли да ми помогнете ? Аз и приятелят ми в петък трябва да правим пиеска , която да е интересна забавна и кратка (2-4 мин.) , кято разбира се трябва да е на немски . Темата е : Аз съм ученик той е учител , правя контролно , преписвам , учителят ме хваща . Как реагира ученика и как учителя . Та мисълта ми е някакъф сценарий ,който да ни напъти . И двамата сме артистични , но в мисленето ни няма въобщеМерси предварително
![]()
Octavarium, jetzt will ich nicht in Deutschland lernen. Ich m
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Hallo,Leute,ich bin Michaela. Ich lerne Deutsch seit fast f
ROCK
ON!
Извинявам се, че пиша на БГ, но съм... тъженуча немски втора година и не зацепвам... първият език, който съм започнал да уча и не ми се отдава... не знам що... може би щото напоследък нямам и толкова добра памет... иначе много искам да стана по- добър по немски.
..pray for the cleansing..
"Wie habt ihr/hast du Weihnachten und Silvester verbracht?"Първоначално написано от Octavarium
Еми пич. И при мен беше така(е така) .Първият език ми беше английския и на мен не ми вървеше.Сяга влязах в мг с немски -мисля ,че съм по добре по немски ,но и аз на последък нямам много памет според мене пак....aber ich weiПървоначално написано от darrell7
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Не е много труден,ако учиш от самото начало ,но ако пропускаш-няма да се справяш добре!!
Ich studiere Deutsch von den 5. Klasse. Ich mochte nur English studieren aber ich habe keine Wahl.
п.с. Нямам немски на клавиатурата.
п.с. 2: Написах го да разбера колко много не знам![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised