- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странен фетиш
Ми, ако толкова искаш да споделиш, кажи.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Мислех, че има като мен ама едва ли... аз си падам по жените...![]()
можете ли да си представите?
![]()
![]()
It's too late...
Ох, забрави..
@ Stupid0boy не си забавен...
Мислиш ли?![]()
![]()
![]()
It's too late...
Всеки си има някъв фетиш и рано или късно го открива .
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .
Скайп : somebody---
Пробвай да се отвориш с котка че й е по малък или с пинчер... ако направо скочиш на доберман може да те боли![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Много зле ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Шо оиждаш момичетоПървоначално написано от Hilary_
![]()
шотУ положението й е така или иначе трагично ..Първоначално написано от vaseto0o
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
![]()
после да заразиш и гаджето с такава болест
ко смяташ да го праиш с животни само с тях си го прави. А по тигри падаш ли си да дода да те оправя
![]()
Е като пишеш тема и очакваш да ти помогнем, трябва да знаем детайлите. Тва дето ти го описваш не е фетиш, зоофилия е.Първоначално написано от Shimo
Мятайте се ти на кучето, гаджето на козата и всички са доволни![]()
абе ти харабия ли ? не не немога да си го представя![]()
![]()
![]()
ХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХХ АХАХАХ ААААААААААААААААААААААААА АААААААААХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХА
![]()
![]()
Бегай в зоогическата градина има голямо разнообразие АХАХАХАХАХХААХХА с животно искала ХХААХАХХАХАХАХАХАХАХА
Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !
ми прави секс с куче!Първоначално написано от Shimo
няма лошо![]()
![]()
ще си направите голямо семейство от кучки и кученца![]()
![]()
може и да не му слагаш презервативнай-многото да те зарази с кучешки бяс
![]()
![]()
![]()
що тряя чак до зоологическата градина да се разкарва ..Първоначално написано от LSFC
тук в София помиярчета има на всяка крачка![]()
Не че нещо ама как ще накараш кучето да те наебе...![]()
Малко ми е странно да му се надупиш и да кажеш "Чукай момче" И то да почне да те клати.
![]()
![]()
Няма нужда да му казваш нищо. Просто му галиш хуя и после се дупиш, то си знае нататък.Първоначално написано от gret4ety
![]()
не знам защо никой не предложи най-логичния изход просто накарай приятеля ти да се облече в кучешки костюм!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чувал съм, че когато хора правят секс с кучета раждат котки, така че ... внимавай много!![]()
![]()
[quote="Bixel"]Леле тоя филм е яко брутален... много странно ми въздействаше през целото време докато го гледах ... напрао се зомбирах :XПървоначално написано от Shimo
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
[quote="Dollystar"]надявам се да не сънувам кошмари след малко ще го гледамПървоначално написано от Bixel
,бях 12-13 годишна когато няколко глупави деца намерихме касета секс с жена -кон и мравоят и преставете си щом още го помня след 5-6 години
Дано темата да е ебавка искренно се надявам ,горкото кученце.Бих ти казала ,че не си със всичкия си![]()
Sleda ot liubovta
Прави секс с кон - ще си направите кентавърче!![]()