- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странен фетиш
Без съмнение на теб ти трябва помощ. Незнам какво ти се е случило , и в колко ОТВРАТИТЕЛНА среда си израстнала , но това е прекалено! Ами ти представяш ли си да те хвана с моето куче..... ?![]()
![]()
Before you see the light , you must cross the darkness!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЩЕ ПУКНА ОТ СМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ![]()
![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
СЕЕКС СЪС ЖИВОТНИ! ООО СЕКС СЪС ЖИВОТНИИ!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Бил съм свидетел много пъти, как на няко яка мацка някой пумияр и се върти, тя почва да го гали, без да се усещя какво се случва с крака й![]()
Веднъж ако не бяхме казали на едно момиче сигурно кучето щеше да свърши върху дънките й![]()
А съм виждал и на мъжко да скачат тъй че пазете се![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
MУXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAAXAAAAAПървоначално написано от Shimo
наистина си мн побъркана както едни мой фр ебал ку4е после козаПървоначално написано от Shimo
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Днес разговарях с приятеля си по този въпрос и стинахме до решението той да се прави на куче докато правим секс, и го направихме ! Беше много яко!!! Дори той ми призна негова фантазия, тя беше че винаги е искал някое момиче да го доминира анално, каза ми че най-много би му харесало да го направи това с мен, защото аз съм момичето което обича. И в следващия момент извади черно дилдо с колан от под леглото, това беше най-щастливия ден от живота ми! Благодаря ви всички за помощта и подкрепата през изминалите дни!!!!1
П.С. Всъщност е минал 1 ден, странно.
О боже абе от кой психосиспансер идвате с приятеля си. Тая иска да я ебе куче.. оня па иска да го ебатт в газа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Първоначално написано от ErRoR19
+++++
Първоначално написано от Shimo
![]()
![]()
![]()
абе колкото и да чета не мога да повярвам най-вероятно някое момче или компания която се присмива на сайта са си направили майтапаколкото и да обичам кучета има си граница !!!
![]()
днеска като мастурбирах и кученцето ми рошко :P ме изгледа ено странно и аз почнах да го милвам и по ено вре ме се осещам че ми лиже по оная работа![]()
апак страното е че е мъжко
апак се нахварля на женски кучки
ии ся не го знам обратно ли е добре ли е с акала или квото му скимне
![]()
LoVe yAaa.....!
Признавам си, момче съм и написах темата щото с едни приятелчета нямаше какво да правим 3-4 часа през нощта. Беше спр забавно щот повечето хора се връзваха на това. Все някъде в света има и толкова извратени хора, така че всичко е възможно. Хайде чао на всички, сиг ще ме баннат ;д...
тъпооо, тъпооооооооооооооооо!!! по едно0 реме сиг. щях да се пръсна от смях.. =D> =D>![]()
![]()
*Aкo...мe..оbiчkаш..щтi..kупа..шоkо
Бау-бау![]()
Неее той ни е излъгал, всички бяхме обедени че говориш истината как е възможноПървоначално написано от Shimo
![]()
Та на теб с твоите приятелчета във 3-4 през нощта няма как да не ви е забавно![]()
да не сте на 5 с приятелчетата си ?!![]()
бахти кретените ......
Hostis Honori Invidia
е все си мисля,че и малкото хора,които вярваха се осъзнаха,когато момичето "н***а" приятеля си с дилдо ли кво беше там![]()
![]()
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
Изключително тъпа историйка според мен...![]()
намери си плъх![]()