.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88
    темата не е сериозна,нали ?

ахахахаха....тая тема ме разби

Град
    Sofia
    Горкия StenTor. Сигурно доста гадно му е станало кучето с тоя грапав и мръсен и студен език да му лиже оная работа.
    Аз пък вчера като се прибирах реших да се изпикая на двора и съседското куче дойде да ми пие пикнята. Започнах да пикая на стълба а то взе да ближе стълба. Не мога да го изгоня. Аз да пикая или кучета да гоня. Реших, че е жадно а съседа го няма и му налях вода ама то ... пийна малко и до там.
    Секса между животни и хора го има от край време. На село съм гледал циганетата да ебат кози и овце. А като няма кози и овце се ебат помежду си. По големите момчета ебат по малките. Събират се 10-15-20 циганета и яко оргия на някоя поляна край селото.

А за автора - независимо дали си момче или момиче ако решиш да правиш секс с куче не хващай някой пумияр от улицата. Намери куче което живее в апартамент и е ваксинирано срещу всичко.

Цитирай Първоначално написано от iv4oiv
    Горкия StenTor. Сигурно доста гадно му е станало кучето с тоя грапав и мръсен и студен език да му лиже оная работа.
    Аз пък вчера като се прибирах реших да се изпикая на двора и съседското куче дойде да ми пие пикнята. Започнах да пикая на стълба а то взе да ближе стълба. Не мога да го изгоня. Аз да пикая или кучета да гоня. Реших, че е жадно а съседа го няма и му налях вода ама то ... пийна малко и до там.
    Секса между животни и хора го има от край време. На село съм гледал циганетата да ебат кози и овце. А като няма кози и овце се ебат помежду си. По големите момчета ебат по малките. Събират се 10-15-20 циганета и яко оргия на някоя поляна край селото.

А за автора - независимо дали си момче или момиче ако решиш да правиш секс с куче не хващай някой пумияр от улицата. Намери куче което живее в апартамент и е ваксинирано срещу всичко.
    Ау пич ти уби детското в мене

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    Бургас
    Тава което мразя най на тоа свят са кучетата

Град
    Бургас

Re: Странен фетиш

Цитирай Първоначално написано от Shimo
    Снощи сънувах как кучето на най-добрият ми приятел ме изнасилва, когато се събудих сутринта бях цялата мокра и продължих да се стимулирам с 2 пръста. Мисля ми хареса доста (съня), проблема е че наистина мисля че харесвам животински секс още от малка, моля ви кажете ми какво точно трябва да направя ?
    Вече не издържам и искам да направя нещо далеч от нормалното мога ли да забременея ако правя секс с някое животно и то свърши в мен ?
    Към кой да се обърна за помощ :# ?
    А ако правя секс с куче наистина и му сложа презерватив мислите ли че е добра идея ?
    Гръмни са психо

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Shimo
    Знам че е гадно и прекалено извратено за повечето хора, но наистина искам да го направя с куче...
    Аз придлам да мреш

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Така де авторка изшиба ли се с някое животно че не ми се четат всички страници ...
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Голям фен Аватара на gret4ety
    Ами оказа се че авторката не е имала какво да прави и ф приятелчета са се ебавали

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    А аз може ли да ти оправдая очакването, като те посъветвам да се прегледаш?
    препоръчително при ветеринар
    I'll take your brain to another dimension

Аман от ненормалници...

Принципно може след темата да сте се доминирали взаимно с приятелите си докато си преставяте че другия е куче
    току що изчетох цялата тема и ми е жал за вас

Мега фен Аватара на machoka
    а3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си