- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странен фетиш
ахахахаха....тая тема ме разби![]()
![]()
![]()
![]()
Горкия StenTor. Сигурно доста гадно му е станало кучето с тоя грапав и мръсен и студен език да му лиже оная работа.
Аз пък вчера като се прибирах реших да се изпикая на двора и съседското куче дойде да ми пие пикнята. Започнах да пикая на стълба а то взе да ближе стълба. Не мога да го изгоня. Аз да пикая или кучета да гоня. Реших, че е жадно а съседа го няма и му налях вода ама то ... пийна малко и до там.
Секса между животни и хора го има от край време. На село съм гледал циганетата да ебат кози и овце. А като няма кози и овце се ебат помежду си. По големите момчета ебат по малките. Събират се 10-15-20 циганета и яко оргия на някоя поляна край селото.
А за автора - независимо дали си момче или момиче ако решиш да правиш секс с куче не хващай някой пумияр от улицата. Намери куче което живее в апартамент и е ваксинирано срещу всичко.
Ау пич ти уби детското в менеПървоначално написано от iv4oiv
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Тава което мразя най на тоа свят са кучетата
Гръмни са психоПървоначално написано от Shimo
![]()
Аз придлам да мрешПървоначално написано от Shimo
Така де авторка изшиба ли се с някое животно че не ми се четат всички страници ...
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Ами оказа се че авторката не е имала какво да прави и ф приятелчета са се ебавали![]()
препоръчително при ветеринарПървоначално написано от Wrathchild
![]()
I'll take your brain to another dimension
Принципно може след темата да сте се доминирали взаимно с приятелите си докато си преставяте че другия е куче![]()
току що изчетох цялата тема и ми е жал за вас![]()
![]()
![]()
![]()