- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Миро на Евровизия 2010
Както вече знаете Миро ще представи България на тазгодишното издание на конкурса Евровизия. Какво е Вашето мнение за избора му и какви очаквания имате относно представянето му на конкурса.
Ето и официалната страница на Миро във facebook: Miro-Eurovision, ако някой проявява интерес, какаво се случва около участието му на конкурса
Мисля че ще се представи много добре.![]()
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp
Изобщо не го харесвам,но все пак ще представи България,затова му пожелавам успех
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
губяяяяяяяя контрол, когато теб те нямааааа![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Трагедия
Догодина Азис
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Миро е страхотен музикант и композитор :P :P :P А това,че имиджът му ви дразни е друг въпрос![]()
![]()
![]()
Аз го харесвам,защото не е надут и прави хубава музика :P
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Aз пък го харесвам, щото прави много хубави свиркииии![]()
![]()
ШЛЯДУРРРР![]()
И все пак, щом е избран измежду толкова български музиканти, сигурно има някакъв талант, късмет му желая на хомото
Първоначално написано от Bimmer
И на него сигурно му харесват твоите :P![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Еми то и на мен не ми харесва визията му на гей, ама това не значи, че не харесвам песните му и не вярвам, че ще ни представи добре...Има добри песни, пее добре, общо взето му симпатизирам...Дано представи България добре и дано сме на финала на Евровизия![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Миро пее много добре. Сигурен съм, че ще представи себе си и държавата ни много добре.
И аз тъкмо щях да кажа,че бих бил съгласен ако ще Азис да отиде да събелчече-пак ще е по-добре,но тоя бездарен смотан г*й на такава сцена е уажсноИ все пак, щом е избран измежду толкова български музиканти, сигурно има някакъв талант, късмет му желая на хомото![]()
![]()
кой идиот го пусна тоя там.
Пък и я виж сега-то и Красимир Аврамов беше избран уж ''най-добър'' а само ни изложи.Петя ако не беше тоя щеше да вречи там на умряло.
Така,,че твърдението,че
е най-малкото смешно.е избран измежду толкова български музиканти, сигурно има някакъв талант
Никакъв талант-пълен долен плейбекаджия,който се илзга и пее едно и също,при това и крадено.
Отвратен съм!!![/quote]
Не е важно какво говорят зад гърба ти.Важното е когато се обърнеш ВСИЧКИ ДА МЪЛЧАТ!!!
Мога да ви кажа,че Миро е много по-добре,от колкото оня пееееерас миналата година.Напрово ме беше срам.Кой знае колко са ни се смяли другите държави.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
абе свирки.. той само гълтаПървоначално написано от Bimmer
![]()
Това е най-добрия възможен избор за едно наистина класно представяне на държавата ни. А за тези, които се притесняват от сексуалните му наклонности,нека първо се справят със собствените си комплекси. Миро е един изключително интелигентен певец,рядко интелигентен и слава богу и визията му е такава, така че нямам никакви съмнения относно представянето му, ще е най-доброто до момента.
О,тоя не мога да го трая.
I'm not in love this time,this night...
абе по-добре е от тоя миналата година Красимир Аврамов .. изложи ни напраотака, че мисла, че са напраили добър избор
I'd come for youu .. <3
ох, какво значение има.. и да не беше той, трудно бихме се хванали Българи да направим една наистина хубава песничка... МНОГО ме е яд, страната ни се занимава главно с ЧАЛГА (според мен това не е стойностна музика) и Бг поп го оставят на заден план.. така че и да не беше той .. същата работа е според мен![]()
![]()
ма да бяха пратили азис да си покаже гъза там пак по-добре поне ще са насладят ан нещо хората там да им изпее ''хвани го де'' пак по-добре!!!
АМа тоя гей миро не мога да го трая хомото му високомерно и глупаво.
Красимир Аврамов пък така ни изложи...и с миро ще е пак така.
Отвратен съм!!!
От всичките възможни ТОЯ ГЕЙ ИЗБРАХТЕ!!!
Защо не Лили Иванова?Видна изпълнителка,представител а на мзуиката дае бих казал.
Или Невенка-видна изпълнителка също,пее за стойностни неща.
Или Аксиния-също има глас и Визия.
Но тоя гей да ми го пращате на еврото...![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти.Важното е когато се обърнеш ВСИЧКИ ДА МЪЛЧАТ!!!
Подкрепям!Първоначално написано от LadyV
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
Аз се надявам, че тази вечер ще изберем "Ангел Си Ти", да ни представя на конкурса. Така, че гласувайте
ми дано поне да заемем 2-3 място, ако не първо
Досега Елица и Стунджи ни представиха най-подобаващо![]()