- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- егати гимназията
Здр.Преди няколко месеца както си се разхождах по коридорите в даскалотото ме срещнаха няколко момчета и започнаха да ми се подиграват че съм със загладена коса и че не съм изглеждал добрел.
И това се случваше всеки ден.Накрая се ядосах и започнах да си правя прически с гел, с пяна за коса и вода.Започнах да се обличам със рапърски блузи, дънки с готини графити,суитшъри и кецове.Но пък тогава започнаха да ми казват че съм много рошав, а учителите ми казваха че приличам на протак, гамен, че ша почна да са другирам и такива.
![]()
![]()
Моля пишете.
Защо трябва въобще да ти пука?!
И един съвет - не се променяй заради другите.
Никога няма да успееш да угодиш на всички, както сам каза нито те са доволни,
като си се променил, нито пък някой друг.
Изглеждай така, както ти се харесваш и да не ти пука.![]()
To be yourself is all that you can do...
Съгласна съм с hrisis!
Обличай се както искаш, и защо въобще ти пука?!
Другия път като се заядът с теб, им кажи, че и на теб не ти харесва как те се обличат и ги остави, не си заслужават.![]()
Живей за мига!
Не им обръщай внимание = след време ще спрат![]()
И както вече казаха = "Не се променяй заради другите - направи го само за себе си,а не за да угодиш на някого"
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Първоначално написано от terezita97
Няма просто какво да добавя.Винаги трябва да бъдеш себе си .Не се интересувай от мнението на другите![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Първоначално написано от HanopkaH
![]()
По дължинаПървоначално написано от clever
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Цаката е в това какво излъчваш и демонстрираш.Ако е ниско самочувствие е нормално,но ако покажеш,че не ти пука и им се присмееш и ти ще е друго нещо![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Да не ти дреме.
Първоначално написано от HanopkaH
Брях,брях
Първоначално написано от hrisis
![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Еми раздай има 3 тупаника на тея дет те дразнят да видим дали после ще са същите.А учителите,не им обръшай внимание,те са старомодни искат да си загащен с вратовръзка и бяла ризка.Абе просто не се депресирай от такива неща,накарай ги да те оважават.[/b]
Тея момчета дето са те срещнали да не те харесват та се интересуват от косата ти?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Chacho
![]()
+1 и аз съм съгласна със всички останали не им обръщай внимание
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
+1Първоначално написано от terezita97
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
+2 хахаПървоначално написано от Girl08
![]()
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
Кое показва, че ще станеш наркоман? Дрехите ли? Прическата? Аман от такива хора дето по външният вид всичко преценяват.
Първоначално написано от jacz
Ахах ебати завистливите педерунгели .
Еби им мамата .
Кво ти пука кво казват ем смей се и ти .
Или вероятно са по-големи и те е страх ?
Тогава просто да не ти пука.
Много хора са смеят на хипарите и рапърите,ама на мене са ми слабости като видях нЕкъв такъв ми се стопява сърцето
![]()
Колкото по-малко обръщаш внимание толкова повече ще се отегчат![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Е, какво,, на мен са ми викали как ли не - галфон, наркоман, гаден метъл, метълюга и какво ли още не.
Ама си чеша ташаците и ми не пука.
Keep walking