.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: ?

Град
    BurgasS

?

Имам чувството,че приятеля ми иска само eбане от мен.Говори ми само за това,пише ми само за това.Сякаш иска да се виждаме само когато ще се eбем,а иначе винаги е много зает.А за секс винаги може да се освободи.Казах му,че съм в цикъл и не мога тия дни,той иска да ме eбе отзаде,после пък искаше свирки да му правя.Вече си мисля че ме има за някой боклук дето само иска да наебе и да зареже,а отлично знам отношенията с предишната му приятелка на която даже и пyтката не е пипал а бяха съвсем различни и се разбираха далеч по-добре от нас.
    Какво да го правя,а не искам да го зарязвам?

Темата ти не е за тук.
    Аз не виждам нищо друго освен животински желания.
    Но щом не желаеш да го зарязваш ще си бъдеш "някой боклук дето само иска да наебе и да зареже".. Сама си го избираш! Как може да сте толкова елементарни. Нямате ли достойнство?!
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    А защо не искаш да го зарежеш?

слушам... ?

Глупавото е ,че сама осъзнаваш какво иска от теб и то е явно,но още искаш да си с него,явно човека те има като "Патка която винаги би му пуснала едно ебане.".Дали ,не си го правиш сама.Кажи му какво мислиш и виж отговора ,но определено трябва да е на живо за да му видиш реакцията.Как да ти помогнем ние,като ти сама не искаш да си помогнеш,например да го оставиш.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    дръж го на сухо
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place

Re: ?

Цитирай Първоначално написано от deni15
    Имам чувството,че приятеля ми иска само eбане от мен.Говори ми само за това,пише ми само за това.Сякаш иска да се виждаме само когато ще се eбем,а иначе винаги е много зает.А за секс винаги може да се освободи.Казах му,че съм в цикъл и не мога тия дни,той иска да ме е** отзаде,после пък искаше свирки да му правя.Вече си мисля че ме има за някой боклук дето само иска да наебе и да зареже,а отлично знам отношенията с предишната му приятелка на която даже и пyтката не е пипал а бяха съвсем различни и се разбираха далеч по-добре от нас.
    Епа казваш му: "Още един път споменеш ли нещо за е***е,отивам до секс шопа взимам един изкуствен х*й и те почвам изодзадзе ."

Цитирай Първоначално написано от haritov
    дръж го на сухо
    +

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka

слушам... ?

Глупавото е ,че сама осъзнаваш какво иска от теб и то е явно,но още искаш да си с него,явно човека те има като "Патка която винаги би му пуснала едно е**не.".Дали ,не си го правиш сама.Кажи му какво мислиш и виж отговора ,но определено трябва да е на живо за да му видиш реакцията.Как да ти помогнем ние,като ти сама не искаш да си помогнеш,например да го оставиш.
    ако го оставиш на сухо ще си намери друга,наи-добре го остави....

Голям фен
    Говори с него по този въпрос и ще се изясните ако наистина е врно предполойението ти по добре го остави

wtf?! и ти още си с него

Мооомиче осъзнай се! Това момче не го ебе за нищо дpуго, освен за путката ти и устата ти където да си пъхне оная pабота!

грозна картинка..
    зарежи го, колкото и да не ти се иска
    Секса е важен!
    Алкохола е готин!
    Наркотиците стават!
    Любовта - да го духа!

Град
    |На 3еМяТ@|
    дръж го на сухо
    Точно т`ва направи.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka

слушам... ?

Глупавото е ,че сама осъзнаваш какво иска от теб и то е явно,но още искаш да си с него,явно човека те има като "Патка която винаги би му пуснала едно е**не.".Дали ,не си го правиш сама.Кажи му какво мислиш и виж отговора ,но определено трябва да е на живо за да му видиш реакцията.Как да ти помогнем ние,като ти сама не искаш да си помогнеш,например да го оставиш.
    +1

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    дръж го на сухо
    слушай мъжа ми
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Цитирай Първоначално написано от Madeyed
    дръж го на сухо
    Точно т`ва направи.
    Не си струва, такива момчета не знам къде да ги наебеш.. заеби го, не те заслужава, ще си намериш друг, който дано да не иска същото от теб
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Град
    |На 3еМяТ@|
    Цитирай Първоначално написано от lilincituuuu
    Цитирай Първоначално написано от Madeyed
    дръж го на сухо
    Точно т`ва направи.
    Не си струва, такива момчета не знам къде да ги наебеш.. заеби го, не те заслужава, ще си намериш друг, който дано да не иска същото от теб
    Тя спомина че не иска да къса със него и ако го държи на сухо може би ще го озапти

изглежда още не е преживял бившата си приятелка,към която е бил силно привързан,за това не влага емоция във вашите отношения,а само си задоволява нуждите почни и ти като на него да си'заета' и данямаш време за него,да видим дали ше реагира по някакъв начинн
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    като иска само е*ане,Е*И МУ МАЙКАТА?!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

Re: ?

Цитирай Първоначално написано от deni15
    Имам чувството,че приятеля ми иска само eбане от мен.Говори ми само за това,пише ми само за това.Сякаш иска да се виждаме само когато ще се eбем,а иначе винаги е много зает.А за секс винаги може да се освободи.Казах му,че съм в цикъл и не мога тия дни,той иска да ме е** отзаде,после пък искаше свирки да му правя.Вече си мисля че ме има за някой боклук дето само иска да наебе и да зареже,а отлично знам отношенията с предишната му приятелка на която даже и пyтката не е пипал а бяха съвсем различни и се разбираха далеч по-добре от нас.
    Хахахахахахха сигурно си курва
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

И позволяваш подобно нещо да се случва?

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Град
    BurgasS
    Oния ден например му казах,че ще се наeбем в колата се съгласи да се видим за няколко часа пък като му казах в цикъл съм веднага времето се съкрати.Само първите пъти сме се виждали като хората,но от както един ден му се натисках като лудаа той иска само секс от мен.За една свирка направо може да ми падне на колене и да реве.И аз също искам,ноо не съм от тия за едно eбане пък после дето не се знае дали няма да ме зареже или нещо друго.

Цитирай Първоначално написано от vesito0
    грозна картинка..
    зарежи го, колкото и да не ти се иска

Град
    бълХаристан
    къде е пробелема? не обичаш секс ли?
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    wtf?! и ти още си с него

Мооомиче осъзнай се! Това момче не го е** за нищо дpуго, освен за п****та ти и устата ти където да си пъхне оная pабота!
    +1

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    wtf?! и ти още си с него

Мооомиче осъзнай се! Това момче не го е** за нищо дpуго, освен за п****та ти и устата ти където да си пъхне оная pабота!
    а гъза?
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Град
    Антиохия
    Ти предполагам като секс робиня си разтваряш краката само и само за да му угодиш . Махай го тоя боклук ясно е че те има само за първото ми изречение ...
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си