Имам чувството,че приятеля ми иска само eбане от мен.Говори ми само за това,пише ми само за това.Сякаш иска да се виждаме само когато ще се eбем,а иначе винаги е много зает.А за секс винаги може да се освободи.Казах му,че съм в цикъл и не мога тия дни,той иска да ме eбе отзаде,после пък искаше свирки да му правя.Вече си мисля че ме има за някой боклук дето само иска да наебе и да зареже,а отлично знам отношенията с предишната му приятелка на която даже и пyтката не е пипал а бяха съвсем различни и се разбираха далеч по-добре от нас.
Какво да го правя,а не искам да го зарязвам?
Темата ти не е за тук.
Аз не виждам нищо друго освен животински желания.
Но щом не желаеш да го зарязваш ще си бъдеш "някой боклук дето само иска да наебе и да зареже".. Сама си го избираш! Как може да сте толкова елементарни. Нямате ли достойнство?!
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
А защо не искаш да го зарежеш?
слушам... ?
Глупавото е ,че сама осъзнаваш какво иска от теб и то е явно,но още искаш да си с него,явно човека те има като "Патка която винаги би му пуснала едно ебане.".Дали ,не си го правиш сама.Кажи му какво мислиш и виж отговора ,но определено трябва да е на живо за да му видиш реакцията.Как да ти помогнем ние,като ти сама не искаш да си помогнеш,например да го оставиш.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
дръж го на сухо
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Епа казваш му: "Още един път споменеш ли нещо за е***е,отивам до секс шопа взимам един изкуствен х*й и те почвам изодзадзеПървоначално написано от deni15
."
ако го оставиш на сухо ще си намери друга,наи-добре го остави....Първоначално написано от balu4ka
wtf?! и ти още си с него![]()
![]()
Мооомиче осъзнай се! Това момче не го ебе за нищо дpуго, освен за путката ти и устата ти където да си пъхне оная pабота!
грозна картинка..
зарежи го, колкото и да не ти се иска![]()
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
Точно т`ва направи.Първоначално написано от haritov
слушай мъжа миПървоначално написано от haritov
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не си струва, такива момчета не знам къде да ги наебеш..Първоначално написано от Madeyed
заеби го, не те заслужава, ще си намериш друг, който дано да не иска същото от теб
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Тя спомина че не иска да къса със него и ако го държи на сухо може би ще го озаптиПървоначално написано от lilincituuuu
![]()
изглежда още не е преживял бившата си приятелка,към която е бил силно привързан,за това не влага емоция във вашите отношения,а само си задоволява нуждите![]()
почни и ти като на него да си'заета' и данямаш време за него,да видим дали ше реагира по някакъв начинн
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
като иска само е*ане,Е*И МУ МАЙКАТА?!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Хахахахахахха сигурно си курваПървоначално написано от deni15
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
И позволяваш подобно нещо да се случва?![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Oния ден например му казах,че ще се наeбем в колата се съгласи да се видим за няколко часа пък като му казах в цикъл съм веднага времето се съкрати.Само първите пъти сме се виждали като хората,но от както един ден му се натисках като лудаатой иска само секс от мен.За една свирка направо може да ми падне на колене и да реве.И аз също искам,ноо не съм от тия за едно eбане пък после дето не се знае дали няма да ме зареже или нещо друго.
Първоначално написано от vesito0
къде е пробелема? не обичаш секс ли?
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
+1Първоначално написано от sunshinepp
а гъза?Първоначално написано от sunshinepp
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Ти предполагам като секс робиня си разтваряш краката само и само за да му угодиш .Махай го тоя боклук ясно е че те има само за първото ми изречение ...
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин