- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Струва ли си отново ?
Здравейте на всички.
Ето и моята история : Преди около 2 месеца започнах връзка,която момчето приключи преди около месец. След това беше с друго момиче,но я заряза. Из онези дни ме потърси, чувствал липса и искал да е с мен. Излязохме,казах му всичко, което мисля и чувствата, които преминаваха на талази през мен. Физическото му привличане към мен по време на срещате беше доста убедително,но го отблъснах. Накрая се разсърди. Струва ли си да изгладим отношенията си или да запазя достойнството си както до сега ?
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Моето мнение е да не се вpъщаш назад!
Не е единствен има мнооого дpуги!
Пази си достойнството!![]()
Ако си сигурна, че държи на теб - що пък не ..
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
не
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не,нещо,което е свършило по такъв начин не си струва да се повтаря! Освен това би трябвало да гледаш настоящето и бъдещето,а не да се връщаш в миналото и да задълбаваш в стари неща!
Според мен не..Той не е единственият мъж на света..
А и той или не знае какво иска,или е само за бройката = щом зарязал и теб и нея..Според мен не си струва да бъдеш с такъв човек..
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не, недей, накрая ще ти каже, че си му омръзнала и че не те обича, повярвай.. при мене същото стана и аз глупачката, зех, че му повярвах и после аз бях прецакана.. Ще си намериш друг, не е последното момче все пак![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Каквото е било било .. до там ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
боже...звучи...като нискобюджетен,умрял,тийн сериал...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Недей! Не можеш да бъдеш сигурна ,че е зарязал онова момиче,защото "обича" теб или нещо подобно.Може да го е зарязал ,защото не му е дала това, което иска!Според мен не се връщай назад,запази си достойнството и върви напред с високо вдигната глава без да мислиш той дали ти се сърди ,или не !
![]()
Зарязал те е , бил е с друга , скъсал е с нея и сега пак му се е дощяло старото ! Сърцето казва едно , но разума друго . Най-удачно за теб би било да заглушиш чувствата и да продължиш напред . Рано или късно ще дойде някой друг , заслужаващ много , много повече твоята обич .
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
вие жените,винаги искате да сте сигурни в подобни глупости,бахти недоверчивите същества сте,с извинение...Какво значение има ?!Първоначално написано от girlche
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Сама трябва да си прецениш дали си струва, но аз лично супер рядко (да не кажа почти никога) не се връщам назад в миналото. Квото било-било и дотам. А и съм на мнение, че когато един път нишката се скъса после нещата са много по-различни и тегави... Така че аз те съветвам да загърбиш миналото и да продължеш напред. А и въпросното момче никак не вдъхва доверие![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не си заслужава.Не се връщай в миналото, според мен.НО както си прецениш сама.![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
запази това което имаш или просто първо провери колко сериозни са отношенията му към теб
Ммм ти ще ме извиняваш , ама вие момчетата за какво друго мислите освен за секс?!? и аз съжелявам за въпроса,но си е така! И както казваш "същества" , тез "същества" поне не искат да бъдат наранявани... вас като не ви интересува,нас въобще не ни интересува дали вас ви интересуваПървоначално написано от Stan4o123
!
.. И има значение! Щото никак няма да ти е хубаво , ако някое момиче е с теб само ,за да я задоволиш,или де а знам.. кой знае..?! Може да не те интересува
![]()