- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вманиачен ли съм??!?
Здравейте приятелиимам нужда от съвет. Напоследък маи се отдалечавам от приятелите си от училище и махалата заради страстта ми към турските сериали. Вчера, се скарах с най добрият си приятел, защото той искаше да излезем, а аз бях зает. Той ме пита с какво си зает?? Отговорих му трябва да се прибера да гледам Листопад (може би най-добрия турски сериал). Изгледа ме гадно но ништо не каза. Според мен не разбира колко важно е за мен и колко много ме обогатяват тези сериали. Не ме разбирайте погрешно аз не съм някое задръстено лапе което си седи по цял ден в къщи, ходя на училище и така нататъкът. В началото мама и баба казваха че е добре за мен да гледам турски сериали понеже в училище не се изучава достатъчно турската култура но когато започнах да тегля неизлъчвани сериали и да ги гледам по цяла нощ и когато татко разбра ме наби. Приятелят ми Иван не ми говори търпя подигравките на много съученици но мисля че съм прав да преследвам мечтите си. Вие как ще ме посъветвате приятели?
Епа ходи си в Турция, даже ако искаш може и да се обрежеш...дейба и кретена ти не знам къв си ама в 5:43 да пускаш такава тема определено ти има нещо.
П.С. Незабавна смърт за всичко свързано с резаците и шибаната им държава, а на теб ти пожелавам някой ден да се събудиш до Фатих Терим и моментално да те почерпи с топла и бяла анадолска течност.
Ти Българин ли си бе излагацио такава?
It's too late...
всички са прави.ти си сбъркан.тия сериали тряя се забранят.
И аз не харесвам турските сериали... освен "Сакъз"(няма такава пародия просто) Но колкото и да не ги харесвам, ти си в правото си да ги гледаш стига това да не ти пречи.
![]()
П.С. Наистина, следиш ли "Сакъз"?![]()
LADY GAGA & NEED FOR SPEED SHIFT & TWILIGHT SAGA & EISBLUME LOVER!
То ако се изучаваше турска култура, крака ми нямаше да стъпи пак в училище.Първоначално написано от Kiumdiuriun94
Баси наглите същества...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ако те хвана не ща набия ми и ножа ще ви тегля и на 3-мата а на бащата ти ще му донеса 10 л кайсиева ракия ....!!! Тея баби и майки изобщо не мислят какво правят.. Найстина трябва да се забранян с подписка както и за турските новини!!! Няма такива ама и те са хора като са хора да не ни бяха клали 5 шибани века...Смърт за турската измет!!!! А ако пък въведат нещо да се учи в училище с турски я език я културата им .... заклевам се в приятелите ми и в родителите ми че ще си запаля даскалото и ще го изгоря до основи!!!!
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Не си добре честно![]()
Да, адски вманиячен си..![]()
И т'ва ли ти е мечтата ? Да гледаш турски сериали цял живот, да не се отдлепят от пц и тв ?! Ахаах, да ти имам мечтите, честно.Заради такива чуждопоклонници сега държавата ни е на това положение. Турски новини, турски сериали .. ако трябва да изучавам и турска култура, по-добре да не ми стъпва кракът в училище.
![]()
Май си вманиечен, което не е никак хубаво, зарежи приятелите си заради сериали, добре ами като свършат сериите, кво прайм?
И това за турската култура е тъпо, като си в "махалата", както ти каза не научаваш ли нещо от тук, от там..?
Тези сериали са пълни безмислици..![]()
Вафла..
БЪЛГАРИН ЛИ СИ???? Моля те кажи НЕ!! Ако си..![]()
![]()
имаш късмета, че не си пред мен...не се изучавало достатъчно турска култува в училищата...Ами това е България..защо трявба да се изучава...
![]()
Пффф ... тъпата ти нема ми вдигна нервите! По-добре си стой пред Тв-то и си гледай мазните, гадни турски сапунки и недей пуска малоумни теми, само да дразниш малцината родолюбци останали тук!
![]()
![]()
"Сакъз" рулз![]()
Авторът , иди на лекар .
Memento mei, memini tui!
Да еба педераса ти гаден гнусен лайнар! 94 си а ги следиш ти лайна за това държавата е на тва нито 8 часа дават "листопад" да еба майка им шибана малоумна да еба.
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Първоначално написано от Proudly1912
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Тема е*авка 100%.
Ако не е - авторът по-добре да отиде на лекар.
В България официален език е БЪЛГАРСКИ не турски така че иди си гледай ши*аните турски боклуци в Турция аман от тия турски тапотии писна ми да турцизират държавата и културата и всичко по хубаво се гръмни някъде.![]()
![]()
а защо трябва точно най-успелият турски треньор да го е.е не разбрахПървоначално написано от nakafevooo
![]()
Да ама аз ги гледам на български така че мисля че не нарушавам никакви закони за официалния език в България. Понякога гледаме новините на турски език когато мама или татко са си в къщи ана нищо повече. Очаквах че ще ми дадете приятелски съвети но, вие сте по лощи и от съучениците ми. А дали съм българин или не не е от значение важното е как се чувствам.Първоначално написано от meganet
Първоначално написано от Kiumdiuriun94
Щом се чувстваш турчин, марш в Турция.На мен и на много други ни е писнало от такива като теб, плюят нашата държава, възхваляват Турция, еми к'во правите тук тогава ?! Явно и семейството ти сте турци, колко му е да сте и няк'ви пумаци, няма да се учудя.
![]()
Като ти гледам и ника, личи си, че си турчин. Хубаво правят съучениците ти, че също са против това, само за т'ва заслужавате.
![]()
![]()
Да, вманиачен си.![]()
![]()
вечн0 си на лентата..^^