.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Вманиачен ли съм??!?

Здравейте приятели имам нужда от съвет. Напоследък маи се отдалечавам от приятелите си от училище и махалата заради страстта ми към турските сериали. Вчера, се скарах с най добрият си приятел, защото той искаше да излезем, а аз бях зает. Той ме пита с какво си зает?? Отговорих му трябва да се прибера да гледам Листопад (може би най-добрия турски сериал). Изгледа ме гадно но ништо не каза. Според мен не разбира колко важно е за мен и колко много ме обогатяват тези сериали. Не ме разбирайте погрешно аз не съм някое задръстено лапе което си седи по цял ден в къщи, ходя на училище и така нататъкът. В началото мама и баба казваха че е добре за мен да гледам турски сериали понеже в училище не се изучава достатъчно турската култура но когато започнах да тегля неизлъчвани сериали и да ги гледам по цяла нощ и когато татко разбра ме наби. Приятелят ми Иван не ми говори търпя подигравките на много съученици но мисля че съм прав да преследвам мечтите си. Вие как ще ме посъветвате приятели?

Следиш ли Сакъз?

Епа ходи си в Турция, даже ако искаш може и да се обрежеш...дейба и кретена ти не знам къв си ама в 5:43 да пускаш такава тема определено ти има нещо.

П.С. Незабавна смърт за всичко свързано с резаците и шибаната им държава, а на теб ти пожелавам някой ден да се събудиш до Фатих Терим и моментално да те почерпи с топла и бяла анадолска течност.

Ти Българин ли си бе излагацио такава?
    It's too late...

Град
    ПЛОВДИВ -- БУЛ.ИЗТОЧЕН 10 - ст.ХРИСТО БОТЕВ
    всички са прави.ти си сбъркан.тия сериали тряя се забранят.

Град
    Варна
    И аз не харесвам турските сериали... освен "Сакъз" (няма такава пародия просто) Но колкото и да не ги харесвам, ти си в правото си да ги гледаш стига това да не ти пречи.

П.С. Наистина, следиш ли "Сакъз"?
    LADY GAGA & NEED FOR SPEED SHIFT & TWILIGHT SAGA & EISBLUME LOVER!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: Вманиачен ли съм??!?

Цитирай Първоначално написано от Kiumdiuriun94
    понеже в училище не се изучава достатъчно турската култура
    То ако се изучаваше турска култура, крака ми нямаше да стъпи пак в училище.
    Баси наглите същества...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на FantaMen
    Ако те хвана не ща набия ми и ножа ще ви тегля и на 3-мата а на бащата ти ще му донеса 10 л кайсиева ракия ....!!! Тея баби и майки изобщо не мислят какво правят.. Найстина трябва да се забранян с подписка както и за турските новини!!! Няма такива ама и те са хора като са хора да не ни бяха клали 5 шибани века...Смърт за турската измет!!!! А ако пък въведат нещо да се учи в училище с турски я език я културата им .... заклевам се в приятелите ми и в родителите ми че ще си запаля даскалото и ще го изгоря до основи!!!!
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Град
    BurgasS
    Не си добре честно

Град
    around the world !
    Да, адски вманиячен си..

И т'ва ли ти е мечтата ? Да гледаш турски сериали цял живот, да не се отдлепят от пц и тв ?! Ахаах, да ти имам мечтите, честно. Заради такива чуждопоклонници сега държавата ни е на това положение. Турски новини, турски сериали .. ако трябва да изучавам и турска култура, по-добре да не ми стъпва кракът в училище.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Май си вманиечен, което не е никак хубаво, зарежи приятелите си заради сериали, добре ами като свършат сериите, кво прайм?
    И това за турската култура е тъпо, като си в "махалата", както ти каза не научаваш ли нещо от тук, от там..?
    Тези сериали са пълни безмислици..
    Вафла..

Мега фен Аватара на Mi6inka
    БЪЛГАРИН ЛИ СИ???? Моля те кажи НЕ!! Ако си.. имаш късмета, че не си пред мен...не се изучавало достатъчно турска култува в училищата...Ами това е България..защо трявба да се изучава... Пффф ... тъпата ти нема ми вдигна нервите! По-добре си стой пред Тв-то и си гледай мазните, гадни турски сапунки и недей пуска малоумни теми, само да дразниш малцината родолюбци останали тук!

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    "Сакъз" рулз
    Авторът , иди на лекар .
    Memento mei, memini tui!

Да еба педераса ти гаден гнусен лайнар! 94 си а ги следиш ти лайна за това държавата е на тва нито 8 часа дават "листопад" да еба майка им шибана малоумна да еба.
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Proudly1912
    всички са прави.ти си сбъркан.тия сериали тряя се забранят.
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от moisture
    МОМИЧЕ!

Тема е*авка 100%.
    Ако не е - авторът по-добре да отиде на лекар.

Вманиачен си.

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    В България официален език е БЪЛГАРСКИ не турски така че иди си гледай ши*аните турски боклуци в Турция аман от тия турски тапотии писна ми да турцизират държавата и културата и всичко по хубаво се гръмни някъде.

Цитирай Първоначално написано от nakafevooo
    Епа ходи си в Турция, даже ако искаш може и да се обрежеш...дейба и кретена ти не знам къв си ама в 5:43 да пускаш такава тема определено ти има нещо.

П.С. Незабавна смърт за всичко свързано с резаците и шибаната им държава, а на теб ти пожелавам някой ден да се събудиш до Фатих Терим и моментално да те почерпи с топла и бяла анадолска течност.
    а защо трябва точно най-успелият турски треньор да го е.е не разбрах

Цитирай Първоначално написано от meganet
    В България официален език е БЪЛГАРСКИ не турски така че иди си гледай ши*аните турски боклуци в Турция аман от тия турски тапотии писна ми да турцизират държавата и културата и всичко по хубаво се гръмни някъде.
    Да ама аз ги гледам на български така че мисля че не нарушавам никакви закони за официалния език в България. Понякога гледаме новините на турски език когато мама или татко са си в къщи ана нищо повече. Очаквах че ще ми дадете приятелски съвети но, вие сте по лощи и от съучениците ми. А дали съм българин или не не е от значение важното е как се чувствам.

Град
    around the world !
    Цитирай Първоначално написано от Kiumdiuriun94
    Цитирай Първоначално написано от meganet
    Да ама аз ги гледам на български така че мисля че не нарушавам никакви закони за официалния език в България. Понякога гледаме новините на турски език когато мама или татко са си в къщи ана нищо повече. Очаквах че ще ми дадете приятелски съвети но, вие сте по лощи и от съучениците ми. А дали съм българин или не не е от значение важното е как се чувствам.

Щом се чувстваш турчин, марш в Турция. На мен и на много други ни е писнало от такива като теб, плюят нашата държава, възхваляват Турция, еми к'во правите тук тогава ?! Явно и семейството ти сте турци, колко му е да сте и няк'ви пумаци, няма да се учудя. Като ти гледам и ника, личи си, че си турчин. Хубаво правят съучениците ти, че също са против това, само за т'ва заслужавате.

Да, вманиачен си.
    вечн0 си на лентата..^^

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ти баща нямаш ли бе?
    ако имаш му кажи да те ошамари да се осъзнаеш.

ПОТРЕС И УЖАС!!!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си