- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос към момичетата.
Релеф.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Първоначално написано от ivcheto0o
Ако живееш – живей честно! Живей така,че никога да не причиняваш сълзи в очите,на хората,които обичаш и които те обичат.
Момче съм и ще кажа, че и ние искаме момичета със стабилни цици и стегнати отвсякъде, умни и красиви в лице, ама те са по - редки и от рядко щастие.![]()
n00bs
Естествено,че Релеф![]()
ъъ..релеф..
Релефнооо !!!!Първоначално написано от tonie__
![]()
![]()
![]()
Има ли значение!Важното е да бъде мъж!![]()
![]()
![]()
Релеф!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
абе много зависи,ако беше пуснал снимка на някав кльощав с релефно тяло щяха друго да казват...просто снимките си ги улучил такива.Не винаги релефното тяло е по-хубаво като на снимките !![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
релефно![]()
Колкото повече ,толкова по добре!
Не многото години , а многото живот в малко години прави човека ценен. :P
Да обичаш, значи да намериш в щастието на друг своето лично щастие!![]()
Обичам те !
отговорите са налице!
И защо аджаба всички "фитнес-маниаци" искат да приличат на мутанти след като никоя мацка не харесва това?!!!
Аз харесвам съразмерност и оформеност, изпъкнали вени по ръцете и.. леко смъкнати дънки...ау..
![]()
Релефно
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Ииих, тоя първия екземпляр не знам откъде го изкопа, ама го искам!![]()
^ =D> Релефно, разбира се...!Първоначално написано от tonie__
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Релеф, ест.
+1Първоначално написано от Sintya
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
От изброените избирам релефно.. Масивните никак не ме кефят, дори точно обратното.. Но като цяло за мен тялото не е много определящо.. дори момчето да е клиощаво или шишкаво.. нали си е моетоКато цяло от всичко, което изброих най-не ми допадат масивните господа.. но не бих върнала някой само заради това
![]()