- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да го имам!?
Знам че темата ще Ви се стори тъпа, нооо..![]()
Таа.. въпросното момче, адцкии го харесвам, все за него мисля.... ала балааа... ;сс ... Незнам дали ме харесва или просто се подиграва, но ми е казвал едни неща....
, че ако муу паднаа.... , била съм мн. хубава! ... ей такива! Та да Ви попитам,
според вас той ебава ли се или има нещо повече? Понеже не е първото момче което ми е казвало, че ако му падна ''ужж'' !! Но той го е казвал и пред приятелите му......... ии простоо... даржи се по странно
![]()
![]()
![]()
![]()
темата е малкоо тъпичкаа, амааа![]()
![]()
![]()
*Aкo...мe..оbiчkаш..щтi..kупа..шоkо
да!! Бих го направила веднага проблема е там, че някой хора твардят, че не може да му се има доверие..... досега никое момче не съм харесвала толкова дълго ... но не искам да ме преебе! ....![]()
![]()
![]()
и ти вярва6 на твърденията на някои хора....Както казаха излезте само двамата и сама прецени дали си заслужава![]()
Думите му звучат доста несериозно. Ти сама трябва да прецениш дали те "ебава", или не.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
права си незнам и на мен са ми казвали такива неща амаПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
. Абе сама си реши или го попитай дали те харесва !
ЦеЛуВкА По НоСлЕтО ЦеЛуВкА По ВрАтЛеТо ЕзИчЕ ТуК И ТаМ мМм АкО ПрОдьЛа НеЗнАм - МаЙ Ще Те ИзЯм !
Да права си.. много тъпа ми се струва темата![]()
А според теб ебава ли те? Ние НЯМА как да знаем, защото нито го познаваме, нито общуваме с него ..![]()
Сама прецени ако не ти е трудно ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Изчакай още малко и виж накъде вървят нещата... Мойто мнение е,че това го казва на всяка втора, с която се зарибява![]()
едно ще ти кажа ако те харесва по някакъв начин ще се опита да ти го покаже
а относно проблема ти нали знаеш програмите с пробен период направи така с него обаче дой да не осеща смисъл не разкривай тайни пред него свана ли идеята
тук някой беше писал че да го питаш зали те харесва ТОВА Е НАЙ ТЪПОТО НЕЩО което съм чувал той ще се опита да ти покаже че те харесва
Животът е кратък,живей го със стил.
Първоначално написано от Hilary_
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Ми май те харесвааз поне така мисля и само му кажи 4е го харесва6 и той 6ти отвърне със съ6тото
надявям се де
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ми темаата е тъпа щот и ти си тъпа..кат толко го искаш направи нещо по въпроса,аман....
няа ний да правим нещата вместо теб,я!
ай бегай..
Епа кажи му и ти,че ако ти падне ще го скъсаш да видим ко ще ти каже![]()
![]()
Излезте, опознай го и чак тогава се чуди дали да му паднеш. Ако станат много лесно нещата, може да те зареже след като легнеш с него. На една позната това ѝ се случи и после... мани, мани.
Излез с него, бъди уверена и се опитай да го опознаеш по-добре. Тогава ще усетиш дали си пада по теб или не.
Питай го дали иска да се оговорите за кафе.. Ако каже да, излезте! Тогава ако той има някакви интереси към теб, сам ще се издаде и сама ще разбереш![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Първоначално написано от sssladuranka
не съм чак толкова макла.. , на 16 съм..но много го харесвам. Преди време бях напълно директна с едно момче, няколко пъти излизахме на кафе, по скайпа си говорехме.... накрая взех че му казах....
,а той нищо не каза.. спря да ми говори, намираше си причини за да не говори с мен...
А по всичко се личеше, че ме харесва!?
![]()
![]()
![]()
Сега просто незнам как да постъпя, наистина много го харесвам...![]()
затова и направих темата, за да се допитам до мнението и на др ...![]()
Разиграва те, момиче.. няма какво да ти кажем повече![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
И на мен много момчета са ми дрънкали глупости,но в крайна сметка к'во са направили?!? нищо съществено освен да се мислят за велики и че могат да имат всяка,която си пожелаят ;]]