- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подстригвате ли се сами?
като няма кво да правя![]()
бретона почти винаги сама си го подстригвам,защото фризиорката ми го прави ужасен.а и съм много горда от себе си-през септември много ми беше станала дълга косата и беше много нацъфтяла,та хванах ножицата и се подстригах с 3-4 см по-късо.стана много хубаво и даже ме питаха при кой фризиор съм ходила![]()
МОМИЧЕ!
Редовно си вземам връхчетата сама.![]()
Доста пъти съм се подстригвала сама. Всички, с изключение на един, бяха успешни. След неуспешния обаче се доверявам на фризьор![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от DevilWish
мога ли само да се вмъкна и да кажа,че имаш стахотна косааааа-дълга и права и и и чернаакак успя да я пуснеш толкова дългаа
![]()
НЕ, не съм.. и не искам да пробвам!Има си фризьори за тази работа..![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
ами като не ми хареса как го е направил фризьора си коригирам някои неща![]()
не съм и не бих, защото фризьорите имат съвсем различни ножици от нашите - тези които повечето имат цепят косъма, те режат конци, а не коси!!!
Само връхчетата. Особено в чужбина като съм и не ми се дават 40-50 евро за фризьор.
Единствено бритона. Къс е, имам си специална ножица, фризьорска и така. Не ми се ходи на фризьор, заради единия бритон.![]()
И аз съм го чувала това.Първоначално написано от fatalgirl
Иначе за връхчетата карам мама, а за цяла прическа фризьор.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
не не съм и нямам намерение![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Oo аз много редовно си скъсявам бритона.Веднъж даже на мокро го клънцах и ефекта бешеЛеле идеше ми да заплачаааа.Ужасен беше, но от тогава до сега също си го скъсявам ама малко по малко, че да не стане пак беля.Иначе цялата коса - не смея.
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Не .. и надали ще си направя такъв експеримент с косата ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
хаха от както се знам винаги се подстригвам сама :-D аа пък и това ми се отдава даже фр са ме карали и тях да ги подстригвам :D
Само бретона, защото никога не ми го правят както искам![]()
НЕ
Просто аз
Не съм пробвала и няма да се пробвам. Сега съм се наканила нещо да си клъцна малко бретона, но не искам да рискувам. Май ще се ходи на фризьор.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Да бретона си го правя сама.И понякога връхчетата.Много сакато го правя, но не си личи много, много.
Веднъж си отрязах сама бреотона,щото тъптата фризьорка го напрай на нищо.След като обаче го пипнах малко не стана много зле.![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief