.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Повече от фен Аватара на stylo

Шоколад-> пъпки :(

Здравейте и Ч.Н.Г. на всички !!!

Нещо кратко.Понеже в доста теми четох пък и знам,че от шоколада излизат пъпки исках да попитам тези които консумират много шоколад като мен с какво го заместват.Аз съм си направо шокохоличка,непрестанно ям натурален шоколад,обаче нз .Примерно с плодове или нещо друго,ако някой може да даде съвети плс.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не го замествах с нищо. Пооръсвах се с френска козметика. Попаднах на дерматоложка, която ме упъти какво да си купя и зарязах всякакви забрани, касаещи какаото.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на zoreto
    спрах да ям сладко всякакво
    плодове ама първите 2-3 беше зор

Град
    Някъде там...
    ААА ТОВА НЕ ГО ЗНАЕХ.
    АЗ ЯМ ПО 1-2 ШОКОЛАДА НА ДЕН

МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
    Ще те намеря ли някога... ;(

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Не го замествах с нищо. Пооръсвах се с френска козметика. Попаднах на дерматоложка, която ме упъти какво да си купя и зарязах всякакви забрани, касаещи какаото.
    Можеш ли да дадеш нещо по-конкретно за френската козметика?

Цитирай Първоначално написано от Bibz
    ААА ТОВА НЕ ГО ЗНАЕХ.

МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
    А особено ся по коледа се улях тоталноооооооооо.И аз съм така по 1-2 и нз какво да правя.

Град
    пространството на Дисе
    Exfoliac гел за измиване за умерено акне http://krasotaizdrave.com/bg/view_product.php?id=252 + крем за тежко акне /хитреех по отношение на крема, защото изсушава много бързо появилите се пъпки/ http://krasotaizdrave.com/bg/view_product.php?id=375 .
    Приготви около 60 лв за двете.
    Търси продуктите в аптеки Санита.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

вярно е,ама...измиващ сапун с мента,за лице, на Рефан - сутрин и вечер,а и през деня,ако ти дойде на ум не пречи.
    Нямам кой знае какви проблеми с кожата,ама съм доволна от сапуна,като цяло,освежава и прави кожата по-чиста,някаква...абе,аз поне намирам някаква разлика веднага

Супер фен
    Просто когато ти се яде шоколад, хапвай плод или нещо друго нешоколадово. Аз така се преборих със шокохолизма.

Град
    в света на приключенията ..
    е шоколада си е шоколад.. не можеш да го заместиш
    вземи си някаква козметика против пъпки

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Bibz
    ААА ТОВА НЕ ГО ЗНАЕХ.

МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
    ти остави пъпките. по 2 шоколада на ден като цяло си е супер вредно.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен
    Като не бях яла мноого време шоколад (ама и вредни храни като цяло), кожата ми се изчисти доста.

Мразя шоколд! (честно) Да живеят горските плодове, цитрусовите плодове и броколите. До такава степен съм отвикнала от всички вредни храни, че ако ги консомирам или ще повърна или корема ще ми го върне тъпкано, че се тровя. Ям само полезни храни и се чувствам и изглеждам отлично. На 17 години съм, тежа 43 килограма, харесвам си тялото (слаби и оформени крачета, стегнато дупе,талийка 58 см,гръдна обиколка 92см...) Перфектно според мен. Нямам проблемна кожа и всичко е ок. Препоръчвам на всички да се хранят по-здравословно и да комбинират плодове(цитрусови най-добре),зеленчуци (броколи, моркови,домати,репички),мес о(пилешко) и риба (скумрия,пастърва). Забравете за шоколада и колата!

Нообче адски много си те обичкам :*

43 килограма ми се виждат чак плашещи.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Не разбирам хората,които допускат да са зависими от каквото и да било камо ли от храна!
    Ти можеш без шоколад,просто не искаш,защото си си внушила,че това е жизненоважно за теб.
    Докато не проумееш това продължавай да тъпчеш захари,да се мажеш с какво ли не докато накрая си съсипеш здравенцето.
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Голям фен
    Ммм,едва ли е от шоколада.Аз също ям шоколад и шоколадови изделия всеки ден,но нямам пъпки

И аз ям шоколад, но не в промишлени количества (вече ), но не съм имала проблеми с кожата

Супер фен
    Аз съм забелязала, че от 1 малък шоколад, ми излизат няколко пъпчици. А като се има предвид, че съм изяждала и повече, пък нищо ми няма.. Затова гледам да се ограничавам от шоколада.

http://krasotaizdrave.com/bg/view_product.php?id=375 .
    имам го!наистина помага! относно шоколада не ям много най-много 3-4 пъти в седмицата и то не цял шоколад

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от graphicflower
    Да живеят горските плодове, цитрусовите плодове и броколите. До такава степен съм отвикнала от всички вредни храни, че ако ги консомирам или ще повърна, или корема ще ми го върне тъпкано, че се тровя. Ям само полезни храни и се чувствам и изглеждам отлично. Препоръчвам на всички да се хранят по-здравословно и да комбинират плодове(цитрусови най-добре),зеленчуци (броколи, моркови,домати,репички),мес о(пилешко) и риба (скумрия,пастърва). Забравете за шоколада и колата!
    Мацо, нищо лично, но дано, докато дойде време да ставаш майка /и да кърмиш/, се осъзнаеш и не си толкова вманиачен поклонник на цитрусите. Иначе има да се чудиш защо бебето плаче нон стоп и се обрива.

Цитирай Първоначално написано от vanilievisez
    бе глупости.. не е научно доказано, че излизат от шоколад
    Права си. Но има сериозни подозрения, че има връзка със заболяването от рак на гърдата /в компания с кофеина/.

Голям фен Аватара на magicfairy
    Цитирай Първоначално написано от graphicflower
    На 17 години съм, тежа 43 килограма

Момиче, какво правиш ти?
    Аз съм на 14 и тежа толкова, даже съм 45-46, а съм си слаба.

Град
    Пловдив
    добре де,как си 40 кила,имаш 50 талия и 92см гръдна?
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Супер фен Аватара на sunshine955
    да излизат пъпки от шоколада и не само от шоколада от сладкото също
    аз се опитвам да ги намалям ама не става кфо пък толкоз като ми се яде шоколад ще ям

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    На мен не ми излизат, а ям много шоколад.
    Зависи от кожат на човека.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си