- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Дневник
Аз си водя, беПървоначално написано от H8_mE
И пиша всеки ден
![]()
Ако майка ми го прочетеее... мии той си седи на масата и си е напълно достъпен за нея, обаче честно казано не мисля, че ше й се занимаваа и дори да тръгне да чете едва ли ще разбере нещо, понеже е написано по начин, който е разбираем само за около 1-2 човека от компанията ми
супер лични неща има... и най-яките и най-гадните ми моменти... като цяло има много истини за мен
и по-страшното ше е, ако го прочете някой друг, а не майка ми
![]()
![]()
nicolepcd
Писала съм преди векове няколко пъти,за щастие преди няколко дни си го намерих,а и едва ли майка ми би го прочела
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Като бях по-малка ми го беше прочела.. Не пишеше особено ласкави работи за нея (поне тя така ги прие)Много е кофти, затова и отдавна не си водя дневници (мн е рисковано
) Скоро намерих дневника си откакто бях на 13.. Такива глупости божее хвана ме срам!! Големи глупости са ми били в главата
![]()
Едно време като си водих дневник и майка ми го беше прочела,но нищо не й казах ... Естествено не ми стана приятно,защото имаше неща,които не исках да знае,но ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
нямам дневник
но ако имах щях ужасно да й се обидя
макар че това едва ли би имало значение,тъй като от записките ми е щяла да научи доста..инересни неща и не би й пукало мноо какво мисля по въпроса;d
Първоначално написано от st3f1too
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Аз имам две изписани тетрадки, които уж ги водя за дневник. Мисля, че съм почнала да пиша в тях от 2002![]()
Сега съм почнала трета тетрадка. Ако майка ми прочете първата няма нищо да кажа, там съм писала тотални детски глупости. За втората най-много да и се развикам.. Но прочете ли третатаааааТогава става кофти..
Иначе смятам, че дневника е прекалено лично нещо, за да посмее да чете из него.
Аз пиша много рядко. Пиша само когато искам да си излея чувствата или да си кажа впечатленията за нещо и определено не би ми било приятно майка ми да прочете това.
Дневника го държа на шкафа до леглото ми и майка ми може да го прочета, когато поиска. Вярвам, че още не е чела, защото вътре такива работи съм писала, че ако ги беше видяла, нямаше как просто да не повдигне този въпрос пред мен.![]()
![]()
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Незнам,ще и прочета някое конско.
Но при мен стана по-лошото..
прочете ми хронологиите в скайп.![]()
Пуу ... горко й ...![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
не си водя дневиник![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Не ми рови в нещата,,а пък и се грижа да е добре скрит!![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Естествено, че ще се ядосам, но и аз ще имам вина,че не съм го скрила добре, пък и донякъще ще я разбера, защото както е казал Айнщаин - човешкото любопитство няма граници.![]()
Ще се развикам как може да ми чете неща които не искам никой да знае,и мн ще се ядосам,че ми бара нещата без да знам,ще се разсърдя и няма да и говоря
Първоначално написано от st3f1too
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
мм..в момента нямам,но ще си купя.
ии после некво ще си видя мисленето..преди.
например всяка година нещата стават все по-различни и не мога да разбера наична по който съм мислела![]()
![]()
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
тя няма да го прочете почти съм сигурна но.. ако го прочете ..тцтц[/i]
"Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer
Аз си водя дневник,но не пиша в него често..
Иначе ако го намери някой от нас,ще се дигне голям скандал..Все пак това е лично нещо..
Но и без това няма да успеят да го отворят,защото се заключва и ключът си стои в мен
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Преди си имах дневник![]()
Един път се бях скарала с майка ми и бях си написала вътре,че я мразя ненавиждам,че съжалявам че см и дъщеря и че въобще ме е родила.И сестра ми , тъпата егоистка,смотана,, видяла кде см го сложила и решила да го даде на майка и заедно да го прочетат.
![]()
После бях наказана и с майка ми и сестра ми не си говорех доста време
![]()
![]()
![]()
Бива ли да правят тка,аз ако исках да им кажа щях, но съвсем ме разубеждават да им споделям нещо
![]()
![]()
ще я убия.ще й се разсърдя и няма да й говоря дълго време.уж ми обеща! ..надявам се все пак да няма интерес![]()
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
Нямам дневник, но ако имах и майка ми го беше прочела, дори неволно
щях да се разсърдя. Нямам какво толкова да крия от нея, но
все пак това са мои неща и щом не съм ги споделила с нея - значи
не съм искала.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Щях да й се разсърдя..
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Ще й се разсърдя, защото това ми е личното пространство. Тя все пак ми е майка, но има неща, които не искам да споделям.