- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Дневник
аз нямам дневник, но щеше да има малко скандалче, защото все пак това си е лично нещо :P
Просто аз
аз си водя дневник. майка ми няма го прочете без да ме пита,а дори да иска няма да го намери,защото съм го скрила в гардероба под дрехите които стоят най-отзад. нещата които не са за четене съм написала с тайна азбука (измислих си я за всеки случай) така че и да го прочете няма да разбере това което не искам
Не си водя дневник и не бих го направила .. Но все пак това е лично и не би ми било приятно, ако някой го прочете
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Принципно се бих изнервила. Нищо, че в старите ми дневници /или по - точно в стария ми дневник/ не пише нищо необикновено. С кое момиче съм се скарала. Какво съм правила през деня и подобни. Детски акъл. От 7 - 8 годишна сигурно не си водя дневник.
Аз си водя, беПървоначално написано от H8_mE
И пиша всеки ден
![]()
Ако майка ми го прочетеее... мии той си седи на масата и си е напълно достъпен за нея, обаче честно казано не мисля, че ше й се занимаваа и дори да тръгне да чете едва ли ще разбере нещо, понеже е написано по начин, който е разбираем само за около 1-2 човека от компанията ми
супер лични неща има... и най-яките и най-гадните ми моменти... като цяло има много истини за мен
и по-страшното ше е, ако го прочете някой друг, а не майка ми
![]()
![]()
nicolepcd
Писала съм преди векове няколко пъти,за щастие преди няколко дни си го намерих,а и едва ли майка ми би го прочела
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Като бях по-малка ми го беше прочела.. Не пишеше особено ласкави работи за нея (поне тя така ги прие)Много е кофти, затова и отдавна не си водя дневници (мн е рисковано
) Скоро намерих дневника си откакто бях на 13.. Такива глупости божее хвана ме срам!! Големи глупости са ми били в главата
![]()
Едно време като си водих дневник и майка ми го беше прочела,но нищо не й казах ... Естествено не ми стана приятно,защото имаше неща,които не исках да знае,но ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
нямам дневник
но ако имах щях ужасно да й се обидя
макар че това едва ли би имало значение,тъй като от записките ми е щяла да научи доста..инересни неща и не би й пукало мноо какво мисля по въпроса;d
Първоначално написано от st3f1too
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Аз имам две изписани тетрадки, които уж ги водя за дневник. Мисля, че съм почнала да пиша в тях от 2002![]()
Сега съм почнала трета тетрадка. Ако майка ми прочете първата няма нищо да кажа, там съм писала тотални детски глупости. За втората най-много да и се развикам.. Но прочете ли третатаааааТогава става кофти..
Иначе смятам, че дневника е прекалено лично нещо, за да посмее да чете из него.
Аз пиша много рядко. Пиша само когато искам да си излея чувствата или да си кажа впечатленията за нещо и определено не би ми било приятно майка ми да прочете това.
Дневника го държа на шкафа до леглото ми и майка ми може да го прочета, когато поиска. Вярвам, че още не е чела, защото вътре такива работи съм писала, че ако ги беше видяла, нямаше как просто да не повдигне този въпрос пред мен.![]()
![]()
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Незнам,ще и прочета някое конско.
Но при мен стана по-лошото..
прочете ми хронологиите в скайп.![]()
Пуу ... горко й ...![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
не си водя дневиник![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Не ми рови в нещата,,а пък и се грижа да е добре скрит!![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Естествено, че ще се ядосам, но и аз ще имам вина,че не съм го скрила добре, пък и донякъще ще я разбера, защото както е казал Айнщаин - човешкото любопитство няма граници.![]()
Ще се развикам как може да ми чете неща които не искам никой да знае,и мн ще се ядосам,че ми бара нещата без да знам,ще се разсърдя и няма да и говоря
Първоначално написано от st3f1too
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
мм..в момента нямам,но ще си купя.
ии после некво ще си видя мисленето..преди.
например всяка година нещата стават все по-различни и не мога да разбера наична по който съм мислела![]()
![]()
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
тя няма да го прочете почти съм сигурна но.. ако го прочете ..тцтц[/i]
"Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer
Аз си водя дневник,но не пиша в него често..
Иначе ако го намери някой от нас,ще се дигне голям скандал..Все пак това е лично нещо..
Но и без това няма да успеят да го отворят,защото се заключва и ключът си стои в мен
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥