Аз взимам противозачатъчни.Казват се Милигест и приемът им започва от първия ден на цикъла.Пият се 21 дни,след което има 7 дни почивка,през които ти идва.Сега на мен ми ги предписа гинеколожка,защото ми откри киста на яйчника.Но знам и по принцип,че не е хубаво на своя глава да си купуваш противозачатъчни.Трябва да ти ги предпишат,защото има неща,с които трябва да се съобразиш.Обаче да ти кажа и аз вече 7-ми ден след като ми е свършило ми капе по 2-3 капки много тъмна кръв,като съсирена още малко и ме болят гърдите,както преди да ми дойде.Аз мисля ,че е от противозачатъчните,защото все пак това са хормони и в момента всички функции на тялото се регулират.Все пак утре ще посетя гинеколожката ми и ако още не си намерила отговора по този въпрос ще ти кажа какво ми е казала тя!

И да ти кажа,аз също съм пила ексапел.Тъй като той се приема еднократно не мисля,че може всичко това да е от него,а от противозачатъчните.И по-добре не спирай да ги пиеш като си почнала вече!Според мен скоро всичко ще се регулира и нормализира и няма да има такива кървенета и болки в гърдите!