- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем
Здравейте изчетах доста теми не успях да попадна на точно такава с моя проблем с приятелката ми пробваме да правим секс 3-4 пъти вече и не се получава както трябва .. проблема е в мен вече взех да се притеснявам когато ми прави орална всичко е 6 ще гръмна от кеф когато дойде ключовия момент и малкия джедай му пада меча тъй де омеква иначе прониквам виждам, че на нея и е яко, но на мен ми е мек излиза постоянно след като излезе пак тря да са помоля да се дигне... въобще само нерви.. и накрая спираме и![]()
![]()
![]()
![]()
и нз опитвам са да бъда спооен да са концентрирам да са опитам да го задържа, но не са получава нз нз темата е наистина сериозна.. дали някой е имал такъв проблем и какво как защо :Х
Успокой се, отпусне си....това се получава от прекомерена концентрация и притеснение...
Колкото повече го мислиш, толкова по-голям е шансът пак да не се получи. Ако трябва преди секс удари едно и се отпусни.
Има и вариант гаджето ти да не те възбужда на макс. Нищо не казваш по този въпрос...![]()
Това се получава от притеснение ,най -вероятно си мислиш ми сега дали ще мога да се справя.Горната ти глава = контролира долната.Когато дойде момента спри да мислиш за всичко друго и просто се устави в нейните ръце.Ако спреш да мислиш дали ще се справиш ,всичко ще е наред.Никой не се е родил научен както и ти.Първоначално написано от santi
Sleda ot liubovta
Виж мом4е ето го ре6ението зна4и като свър6и6 зна4и отидете до стената в стаята и тя да се надупи и като и гледа6 дупката и си стегни кура и ръгай здраво и глей ко стаа![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
![]()
![]()
![]()
Ау аз на такива моменти се ядосвам на макс
![]()
![]()
![]()
направо си мисля ,че вината е в мен .... Еми според мен пробвайте пак някъде ,но се отпусни и не мисли мн мн затова
Summer (h)
Мерси така и трябва да направя просто наистина не ви го пожелавам доста нерви е цялата работа ..![]()
Е да то това са цветни бонбончета, препоръчващи се за не по големи от 20-25г.Виагра? Smile
Иначе точно обратното, не се концентрирай и не се стреми да направиш нещо навсяка цена, просто се отпусни и нещата сами ще се оправят. Но ти сега сигурно всеки път си мислиш дали пак ще стане така и се чудиш кака да го ибегнеш, та затова не се получава.