- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нещо повече от приятели
Сега се регистрирах но чета форума от близо две години.Имам пробле и искам да ме посъветвате .Момче съм на 17 години скоро правя 18 .Има едно момиче откласа което ми е много добра приятелка иззлизаме заедно говорим си помагаме си и си споделяме ,тя ми споделя почти всичко,но имам проблем зе да ми се иска да бъдем нещо повече от приятели и мнго взех да мечтая да спа с нея просто много ме възбужда само като я гледам,страх ме е че каквото и да предприема и каквото и да стане мисля че няма никога да ни бъде приятелството същото а и че може да ме отблъсне,има и още еди проблем тя уж си има приятел но постояно се карат късат сдобряват се от 2 години са заедно но напоследък се карат мнго защото тои и изневери а после и тя на него и ми е споделяла че е с него вече защото и дава това което иска секс и го хвали че няма друг толкова добър и такива врели некипели.Според вас как да постъпя при положение че не искам да си развалим приятелството.
изчакай да скъса с онзи, след това й обясни чувствата си. Пък каквото сабя покаже. :PПървоначално написано от 420420
Така или иначе приятелството не е вечно ... любовта също ... признавай й там всичко, пък каквото стане :P
но вапросътт е че тя колкото и да се карат и да скъсват временно пак тръгва с тоя и ми е казвала че ще е с него поне докато не си намери друг защото не издържала без секс а мен ме е страх ако и призная и ме отреже как ще продължи приятелството ни след това ,ще ми е кофти да я погледна в очите нз но тя ми е наи добра приятелка нямам толкова добър приятел друг даже и момче.А и тя има много опит в секса а аз не толкова и ако се стигне до там няма да е задоволена,споделяла е че само тоя приятел я е задоволявал до сега а с тези с които му изневери не са могли та и тоя и е първия и мисля ченяма да го остави лесно ,а и да го остави мен ме е страх да и призная малко съм притеснителен а тя е човек дето казва сичко в очите директно и обича винаги да става по нейната нз как да процедирам.
Кажи й за притесненията си :P Едва ли ще ти се подиграе, щом ти се води най-добра приятелка![]()
Има два варианта.Първият е да действаш направо-казваш какво чувстваш към нея, казваш й също така за опасенията си, колко много значи тя за теб, че не искаш да я изгубиш като приятел, но те привлича, абе.. не знам, ще го измислиш.Вторият вариант е да изчакаш да се раздели с въпросното момче и тогава да действаш.Помни, че нищо не е вечно!Рано или късно ти ще й признаеш чувствата си.Успех!![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Първоначално написано от chocolatee
+1
It's too late...
Едно нещо да се преебе и за винаги забравяш за вашето приятелство така стават тия неща.
Незнам мисля да изчакам и да не предпримам нищо ,защото ме е страх да не си разваля приятелството.Ако нещата потръгнат от самосебеси ще е добре правя и някакви намеци ,Някой път подхвърлям нещо на майтап и ме се струва че може и да се усетила ,а и не ме отблъсва дали не чака да направя първата крачка аз?И какво ще кайете да си поговоря с нея на саме или или някоя вечер леко като пиинем(ставам по решителен) да я целуна плахо по устните и ако не се дръпне да продължа.
И аз имах такъв случай. Хич не чаках, ония глупак да я наранява, дирекно и казах какво чувствам. След два дена тя скъса с него и тръгнахме.
Затова, хич не чакай да къса, кажи и какво чувстваш към нея, апък ако ви е писано да бъдете заедно, ще бъдете
Не използвай алкохола като помощник. Ако наистина имаш чувства към нея, я попитай насаме. Или по скайп примерно. И аз така чаках, чаках накрая не издържах и й признах всичко...
ебън !!!! фани я за ушите и й надуй бузките
GTA Stunting
Човече, чета този форум от 2 години.Сега реших да се регна специално заради твоя случай.Имам два варианта ...
Ти трябва да кажеш.
1.Предпочиташ да правиш секс с нея или да бъдете приятели.
Ако е така схемата е.
А) Изчакваш да се разделят с нейния авер.След 3-4-5 дни като и се прави много секс почваш да действаш ... сам си знаеш как да я превлечеш и да дадеш всичко от себе си да бъде незабвавимо.
Б)Нищо не правиш и ще бъдете най-добри приятели.
2.Ако искаш да бъдете приятели и да прави с тебе секс.
Най-трудният вариант.
А)Бъди себе си!Направи така,че да не и липсва приятелят и.
Тука е най-трудната ситуация.Ако съм аз доста щях да помисля какво да направя за да бъде най-точно и сигурно.Това е твоя преценка.
ПОМНИ: Обърка ли се нещо ..... става работата курбан.Нито секс, нито приятели .... Сам реши.За един секс дали да загубиш най-добрата си приятелка..
Ако питаш мене аз щях да опитам вариант 2.Обичам да рискувам и понасям загубата.
П.П Пиши какво е станало !! !!
Ми като ти каже, че не издържа без секс и кажи ми аз мога да ти помогна по този въпрос и замълчи и и виж реакцията. Ако го приеме сериозно ти печелиш, а ако нещо се спече кажи " бъзикам се много ясно :P ". Нищо няма да загубиш ако опиташПървоначално написано от 420420
![]()
От цялата тема не можах да разбера само едно - въпросното момиче само от секс ли се интересува?!?!- Не щото ако е така, ми става пределно ясно що за момиче е...
![]()
А автора, какво иска - само секс или нещо повече... Някакви чувства има ли към въпросното момиче или само физическо влечение? Ако въпроса опита само до СЕКС - според мен няма смисъл да си развалят, иначе толкова доброто приятелство!В другия случай, ако изпитва някакви дълбоки чувства към момичето, най-добре да и признае чувствата си пък каквото стане... Аз така бих направил!
![]()
Аз наскоро имах подобна дилема и в крайна сметка реших да призная на момичето.Тя определено не мисли само за секс нито пък и аз за секс с нея,само да сме заедно значи всичко за мен.Много сме близки с нея и много добре се разбираме,забавляваме,тя е страхотна и винаги ни е било приятно заедно.И така признах и какво чувствам първият път по skype,защото ми беше малко странно.Тя не каза много много и така после отново си говорехме за тея неща,но тя каза,че не си ме представя като нещо повече от приятел.Стана ми некво гадно особено понеже и знам,че се е забивала няколко пъти с един мой много добър приятел,не че не не се радвам за него но просто мн държа на нея.И така тя ми каза да не храня празни надежди, а аз пък,че не мога да не се надявам и че тя значи твърде много за мен.Тя пък отговори,че също знача много за нея и че не иска да ме гледа тъжен,но не знаела какво да направи..и засега се примирих с това.пак си излизаме натам насам двамата,забавляваме се.почти нищо не се е променило просто вече всичко е открито.но въпреки,че тя не откликна на чувствата ми не значи,че всичко е приключило аз ще продължа да опитвам.все пак има само две възможности или поне аз само толко виждам-накрая да стане нещо между нас или пък да се сложи край на приятелството ни.но мисля,че ако тя държи достатъчно много на мен и ако я помоля поне да опитаме ще се съгласи.аз предпочитам да опитаме и да се провалим отколкото въобще да не сме опитали.дано и тя така да мисли,но за момента мисля,че много и дойде с моите признания.Та извода от дългата ми история,брат,е ,че трябва да и кажеш какво чувстваш.вярно,че в началото ще ти е малко странно да я погледнеш в очите и т.н. ,но след време тва отминава,а и много ще ти олекне повярвай ми,самоят факт,че си и споделил. Дано поне малко съм ти помогнал.Но не се отказвай
Ако е само за секс, ще оцелееш и без него. Ако обаче я обичаш, говори с нея, разкрий чувствата си. Много е вероятно да оцелеят отношенията ви, в случай че наистина сте най-добри приятели.
Щом не издържала без секс значи е мноооогоо еблива. Следователно изчакай бала и я покани за бала. Тогава ти е шанса да начешеш патката. Пък сега случайно сигирно си 11 клас. 1 година и ще сбъднеш мечтата си. Споко!
Мисля че трябва доста добре да го обсъдиш и аз нямам точно становище защото не ви познавам и както сигурно повечето хора знаят "приятелството може да завърши с любов любовта с приятелство- никога"(винаги има изключения) и все пак съм сигурна че малко или много те харесва просто не иска да го сподели опитай се да намекнеш по някакъв начин чувствата си може и тя да отвърне на намека с намек така ще се подсигуриш кофти ще да е да и се обясниш а тя да не се чувства така после ще гледа по различен начин на приятелството ви лошото ече винаги има възможност да загубиш приятелството ви но може и да спечелиш повечепросто помисли добре кое предпочиташ приятелството или любовта но ако е за секса по добре недей така е много по сигурно да изгубиш приятелството (май хич не помогнах ама ко да прая
) мога само да пожелая късмет
и умната
![]()
Щом сте най-добри приятели и сподели .Тя ще те разбере.Първоначално написано от 420420
Sleda ot liubovta
И аз се сблъсках с този проблем, две години се познавахме с момичето, беше ми станала мн добра приятелка, но в един момент се появява нещо повече и мога да ти кажа, че от тоз момент приятелството не е същото дори и да не и споделиш. Аз докато се терзаех какво да правя се оказа, че на нея и е по трудно и хвърли няколко намека, след което последва разговор, решихме че приятелството е по важно, обаче след 3 дни се събрахме и за сега съм с нея и ми е добре. Важно е че между нас имаше чуства и още има, ако е заради секса си мълчи, ако има чуства сподели, но като те слушам не знам колко тя би могла да има. Успех.