- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как... ?
Незнам дали има такава темааа... но!Беше ми инт. да разбера!!
![]()
Таа.. Как се научихте да се целувате!? :P![]()
*Aкo...мe..оbiчkаш..щтi..kупа..шоkо
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Никак.Аз си мисля,че това не се научава.Въпрос на практика е..![]()
![]()
Мии просто стана ,, момчето ме целуна и тва бешее върховен миг за мен,, ддзн беше много вълнуващоо![]()
![]()
![]()
Трениран съм от млад. Още откакто бях на 6 годинки се целувах с една плюшка на Джери от Том и Джери. После на 7 със плюшка на Шрек...
Не са научава бе, остаяш са на течението. Единственото дето тряя да прайш е да не лижеш устата или очите или носа... О.о
Това май не е нещо дето се учи.. ?
- от къде да знам супер искам да се целувам със себе си да видя как се целувам![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ами в учлище. Имахме специален час.. Беше интересно.
Да не дава Господ..
Скоро сигурно ще попитате как си слагате дамската превръзка или колко дълбоко си мушкате тампона..![]()
Трагедия, брат!
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
+1Първоначално написано от BloodyAmy
![]()
аз лично смятам,че трябва да се направи и тема за дамските превръзки,за да не става объркване =D>
Ето, чакаме следващата тема.Първоначално написано от BloodyAmy
![]()
The blood that binds us ..till death unites us
Ми от само себе си. С първата приятелка започнахме с прегръдки и след ден-две с целувки. И двамата не бяхме се целували преди с език и всичко беше идеално, е поне така мислехме. Това беше 3 клас, сега съм 7 и вече твърдя, че мога да се целувам добре. Защото има хора, които не се целуват, а хапят, като кученца![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
много оригинална тема
![]()
![]()
![]()
![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Практика![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ми целунахме се и то си стана
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Да има такава тема не една ..
а как? С мерак ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Всичко е практика. Няма определен начин да се целуваш. Тя просто идва от самосебе си.![]()
Как... с мерак.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
.. бившия ме научи =))![]()