- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 1 на 1000
здравейтее !
Моята история е дълга , затова накратко! Преди 3 месеца приключих връзка с момче което обичах безумно много ! Във връзката ни имаше сълзи , щастливи мигове ,приливи и отливи ... През тези три месеца се чувахме - аз му се обаждах , разтройвах се на моменти го мразех , след това го обичах ! Бяха тежки месеци ! Сънувах го , а попприцип това което сънувам се случва винаги ! Сънувах че ще го видя ! Днес имах път до там ии го видях шанса бе.е 1 на 1000 , но се случи видях го ! Разстроих се ии двамата тръгнахме стерснати на различни посоки . Влязох в 1 вия магазин и тоии беше там . И двамата отново излязохме от магазина иии тои на ляво аз на дясно , маика му тръгна след мен ии ми каза да не разстройвам , но не можех да спра да плача ! Защо така ми действа този човек и аз не мога да си обясня ! Беше променен , някак пораснал ... ! Сега отново всичко ми е разбаркано , в главата ми цари хаос !
Това е ! Ако имате нещо смислено и полезно мнение го споделете но нека да не пишат онези които казват неща от типа : не можеш да пишеш или писна ми от обърка момиченца !![]()
Don`t guve a fuck ! xaxa
Eто още едно банално мнение-Говори с него, ако имаш още някакви чуства към него
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Ами понякога се случват и такива чудни съвпадения. На мен също ми се е случвало във възможно най-малко вероятния момент да видя човека, когото искам. Може би е съдба, знам ли![]()
Иначе е нормално да ти става кофти - все пак си го обичала този човек. Напълно нормално и логично е като го видиш да ти стане мъчно и да се сдухаш... Не знам какъв друг съвет да ти дам тъй като не си споделила цялата история и защо сте се разделили, но има ли вариант да се съберете отново?
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Писна ми от объркани момиченца ма... не можеш да пишеш.
амии не мога да говоря с него , Вече го направих но нищо !
Наистина лошото е че няма какво да направя или поне аз незнам какво!
п.с . Учи в друг градд !
jimei Личи си и твоята култура колко е , но все пак благодаря за мнението !
Ами разделихме се защото тои замина в друг град да учи а любов от разтояние не е любов , да се съберем мога само да се надявам !
Don`t guve a fuck ! xaxa
опитай се да дадеш пълен игнор на всичко свързано с негО!Първоначално написано от MiChKoO
![]()
![]()
Първоначално написано от MiChKoO
Мамка му, колко пъти да казвам...
НЕ ЯМ ПУЕШКО БЕ!!!!
Готин съм!
Лъжа, разбира се. Повече от готин съм.
И не ям пуешко...
Лъжеш, разбира се.
а ти вярваш ли си , че си готинннн ?![]()
Маййй не достатъчно![]()
Don`t guve a fuck ! xaxa
MiChKoO не виждаш ли, че яко те бъзикат![]()
![]()
Иначе по темата: Търси си друго момче. Само с нов ще можеш да забравиш стария.
И спря да се върти за миг земята..
Ся ми кажи, от тия дразнещи закачки дет си прайхме досега, не забрай ли оня за момент?
Толко трудно ли беше?
А бе jimei май ти прави кеф да се заяждаш.
Преодолеиго ти сама каза връзка от км не е връзка.
и аз съм я изпитала![]()
Първоначално написано от LDto
Ти въобще не разбра защо се заяждах май.
Първоначално написано от LDto
Ок.
А ти, мичкоТолкова ли е трудно да го забравиш? Намери си ново момче и готово.
jimei Разсеях се малко с тия халиви коментари
аз колко момчета имах след него но не помогна
Don`t guve a fuck ! xaxa
единственото което трябва да знаеш е че има едно голямо правило на този свят и то е че Няма случайни неща.
На фона на другите клишета които пренебрегвам, точно това ми се е доказвало милиарди пъти.
ЗНАЙ че нищо не е случайно.
Сънят не е случаен, срещата не е случайна, не казвам че съдбата е предначертана, но има неща които леко побутват живота на всеки за добро, стига да се замислим и да обърнем внимание..
Ем от километрисиличи че ти още се надяваш на нещо. Някаквитрохички. И от тук почват дивотиите.
Набий си в малката главичка че края значи точно край. Т.е. няма повечеА не сега няма, ама после евентуално, може би ще се съберем. Щом е край - няма да се съберете
jimei кефиш ме![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Лао Дзъ го е казал, мисля. Бях си го лепнал на монитора един път когато бях в депресияПървоначално написано от ShiZo
![]()
valdesbg надеждата умира последна ! Да Надявам се защото той е момчето с което бях истински щастлива
Don`t guve a fuck ! xaxa