- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ех тази любов
Значи харесвам едно момиче, не съм и го казвал, но тя го знае. Вчера имахме часове в две стай една до друга и в междучасието бяхме заедно и тя ми каза, че ме мрази, защото съм бил казал, че сме гаджета, а това си го измислиха едни момчета от моя клас. И сега нз к'во да правя. ПЛС КАЖЕТЕ КАК ДА ПОСТЪПЯ
Пропуснал си да кажеш какви желания имаш към девойката.
Щото има вариант да не правиш нищо и тя да продължи да те "мрази". Ако си ок с тая идея - дерзай.
Вариант е да и кажеш че двамата сеирджии са си измислили всичко. И после да им стъжниш дните :Р
А може и да я целунеш. Така 100 % ще има за какво да ти е ядосана![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
То единия сеирджия вече знам, как да му отмъстя![]()
А да кажа, че я харесвам
и просто тея мн ми пречат да направя к'вото искам. Постоянно ме тикат и бласкат към нея
А т'ва с целувката от des7royer го направи първо ти.
![]()
Данчо е де го проблема. Имаш мераци към нея - за ръчичка в някое междучасие и после знаеш
Кво лошо има да се целунете? Найш кво е готино :Р
Dr. Gregory House
То убаво ама тея се мъкнат постоянно с мене и няма, как т'ва да стане насаме, а ако не е най-много да ме намрази по-вече![]()
![]()
Ми изгони ги бе. Нещо от сорта, "днес ще се женя, и ви оставям вас ергени"
Покажи твърдост. Ся малко лично пространство ще е добре да имаш. Не са ти родители все пак.
Dr. Gregory House
еми тя те 'мрази' бе, майна, откажи се
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Абе мотаели се с тебе... И Данчо аз съм го направил отдавна
![]()
` ЪпСуРт....
Ааа тя харесва ли те? И как е разбрала, че ти я харесваш? В смисъл проличало си е от твоя страна или някой и е казал? Щото второто е тъпо.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Да пиян на РД си го направил и то не ти![]()
Как е разбрала ли от des7royer понеже той се бърка на
всякаде и по всяко време.![]()
ох... седни си на шибания задник и си учи уроците
не си готов за "любов" още.
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Мислех те за малко по зрял ..![]()
или поне на такъв мязаше .. еми като те мрази да ти яде ... теглиш й една майна и това е ..
![]()
пфф детски истории ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Съгласна съм с горния комент ,но ако толкова държиш - опитай да я заговориш и да й обясниш колко тъпи френдчета имаш и не си кат' тях .Айде успех![]()
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
Пич отиваш и и казваш в лицето какво чувстваш и какво искаш без да ти пука.Просто няма какво да загубиш.Пък на тия съученици им теглиш една майна и толкоз ....Те се заяждат ,защото сигурно нямат гаджета и са някфи малки идиотчета .
--------------------------------------------------------
Аве ей... СесеминооПървоначално написано от dakata123
![]()
` ЪпСуРт....
Охх дечковци , дечковци .... Аз дето съм в 10ти клас и когато някой съученик се забива с някое момиче от другия клас някой хора с детски акъл ведна пускат тъпи базици ....Първоначално написано от des7royer
![]()
Казваш им на тия дето ти се месят да ходят да си гледат работата и си продължаваш да годиш мацката.От личен опит знам ,че ако почне да ти пука от това което говорят другите ще провалиш нещата....
--------------------------------------------------------
Хващаш я и И обяснаяваш всичко без да ти пука много много.![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
неска бях решил да и кажа, ама неска щом я видях тя изръси т'ва нещо "мразя те" и стана гадно. Незнам щом чуя тези думи и направо ми иде да се гръмна. НЗ КО ДА ПРАЯ много я харесвам, а ми иде като я видя да избягам. Просро ме е страх да не стане нещо гадно, което да я отдалечи трайно от мен.
е да ама поне не ме гони кат сам близо до нея
+++Първоначално написано от BlueFace
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
не се сърди но ми звучи ужасно детскоПървоначално написано от dakata123
иначе за проблема кажи й истината, ко се прави на много оборатна да си гледа работата и тва е ..
![]()
I don`t care .. ;] ..