- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Концертът на AC/DC
Здравейте, ще ходите ли на концерта на AC/DC тази година в София на 14ти май ? Аз много искам да отида ! Как да си закупя билети ? И кога ли ще са най-евтини ? От интернет ли се купуват или има и по-изгодни начини ? Питам, защото досега не съм ходила по концерти. Много ми се иска да отида, защото ги харесвам доста. Ще съм благодарна за информация.![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Вече си купих билети!Не мога да чакам!
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Първоначално написано от Pwnmaster
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
О, разбира се че ще съм там! Абсолютно задължително!Билети можеш да си купиш отвсякъде.. всички говорят за концерта, но побързай защото тия билети още малко и.. свършват! Все пак това са АС/DC!!
God is busy,May I help you?
Много ми се иска, но сиг няма да мога![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Абе не са ми от най- любимите групи, ама си заслужава да се види шоуто! Във фен зоната съм.
..pray for the cleansing..
Като разбрах че Ангъс и компания ще идват си казах че доживях да ги видя в БГ.14,там сме FAN ZONE RIGHT![]()
за къде са ти?Първоначално написано от iLovePussyJuice
моите са отпред отдясно![]()
I ain't afraid to die.
I ain't no fortunate one
But I'm proud of what I've done.
Hardships, I've seen some
I ain't a coward I don't turn and run
I don't turn and run!!!
...
Ако бях някое емо досега да съм си прерязала вениеМного ми е гадно,защото 101% няма да мога да отида. AC/DC едва ли отнова ще дойдат в България и никога няма да мога да ги видя
Не стига че живея на другия край на страната(Добрич) ами и сега сме в затруднение с парите.Госпожата ни по англииски 99% ще ходи с дъщеря си.Ако имахме пари поне щях да мога да отида с тях но не...оставам си на другият край на страната гледаща видео от концертите им във вибокс
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...