здравейтее !

Моята история е дълга , затова накратко! Преди 3 месеца приключих връзка с момче което обичах безумно много ! Във връзката ни имаше сълзи , щастливи мигове ,приливи и отливи ... През тези три месеца се чувахме - аз му се обаждах , разтройвах се на моменти го мразех , след това го обичах ! Бяха тежки месеци ! Сънувах го , а попприцип това което сънувам се случва винаги ! Сънувах че ще го видя ! Днес имах път до там ии го видях шанса бе.е 1 на 1000 , но се случи видях го ! Разстроих се ии двамата тръгнахме стерснати на различни посоки . Влязох в 1 вия магазин и тоии беше там . И двамата отново излязохме от магазина иии тои на ляво аз на дясно , маика му тръгна след мен ии ми каза да не разстройвам , но не можех да спра да плача ! Защо така ми действа този човек и аз не мога да си обясня ! Беше променен , някак пораснал ... ! Сега отново всичко ми е разбаркано , в главата ми цари хаос !
Това е ! Ако имате нещо смислено и полезно мнение го споделете но нека да не пишат онези които казват неща от типа : не можеш да пишеш или писна ми от обърка момиченца !