- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е?
Нормално ли е момиче на 15 години да си има приятел на 21? Питам защото момичето което обичам е на 15 с приятел на 21.
т.7
krem4et0
защо ако не е нормално ще ги разделиш ли?Първоначално написано от wallace
![]()
ми не знам до колко е нормално , но е доста често срещано явление..![]()
![]()
Не, просто ми е тъпо че и аз съм на 15 и няма да имам шанс? :{
Често явление за жалост ! Не се отчаивай !![]()
Don`t guve a fuck ! xaxa
е пробвай
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първоначално написано от wallace
Вместо да се питаш дали имаш шанс, питай се оня батко колко пъти е дупчил твоята.
Честно казано, по-добре й е с теб отколкото с някой, който само я използва за секс.
1во както казаха другите вместо да се чудиш дали е нормално .. направи нещо.. въпреки , че щом са заедно е по-добре да ги оставиш.. не знам..Първоначално написано от wallace
2ро мисля,че си прав! Повечето момичета 100% биха предпочели по-зряло момче.. и за тва нямаш особено голям шанс..
не, че момчетата на неговата възраст не мислят само за секс..Първоначално написано от jimei
![]()
Само дето по-лесно се влюбват. Макар и да не е "истинска любов"... пак се обичат. Ще я изчака докато е готова, не иска да е с нея само за секс както виждам.Първоначално написано от sunshinepp
Те са заедно от 6 месеца, и аз мислех че той е с нея само за секс-а, а тя с него защото е по-зрял. Не знам какво да правя...
... ок, щом си казал.. а къде пише , че 21 годишният иска само секс?Първоначално написано от jimei
мога да ти кажа , че има и много свястни момчета на тези години .. които знаят какво искат и когато тръгват с по-малка осъзнават какво правят..![]()
Мислех?Първоначално написано от wallace
Той е с нея защото момичетата на неговите години не му скачат веднага на леглото.
А тя е с него защото:
1. Е тъпа кифла и се фука с него.
2. Мисли се за по-зряла понеже ходи с някой по-голям.
3. Е заблудена и наистина вярва, че той я обича.
ЕДИТ: Ако беше свестен, лесно щеше да си върже някоя на неговите години.
Не прави нищо. Няма смисъл..
Тя ако е искала е щяла да бъде с теб.
The blood that binds us ..till death unites us
Не мислех а мисля.. извинявай. Може би е с него защото може да й даде нещо повече от колкото едно момче на нейните години, без работа искащо пари от родителите си които така или иначе ще са малко за свестни подаръци...Ама и аз как мисля... ;x Той има и кола, тя ми казва че често се карат?
Тя отиде в друго училище, а ние в старото не си говорехме много. От скоро я потърсих и започнахме да си пишем.Първоначално написано от Lincheto
ти май много яко търсиш лъча светлина в тунела.. просто чакай!Първоначално написано от wallace
Няма какво друго да направиш![/b]
Да продължава да я търси и сигурно ще успее.Първоначално написано от sunshinepp
Уолъс (;д), можеш да се държиш с нея като голям. Да й покажеш, че те интересува, но и че не си... неопитен. Намеци О.о.
Първоначално написано от sunshinepp
Добре![]()
Ае отивам да сера и да са изкъпя, да не се чудите що ме няма.
Що ви го казвам О.о
Ако направя нещо такова, и оня разбере, сигурно ще ме вкара в болница...Не знам трябва да реша какво ще правя.
Мм.. не се отказвай, може и да ти обърне внимание, за мен не е много нормално, щото сигурно я иска само за секса.. не знами според мен с теб, ще й е по-добре
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
благодаря за отчета!Първоначално написано от jimei
Ще си запиша..![]()
Аз не смея да я поканя да излезем...Тя ми каза че той й се сърдел когато излиза с други момчета, и затова тя не излиза вече с други а само с него, дори с приятелките си рядко излиза...затова шансът ми се смалява доста...
Не, педофилия се нарича. Размисли пронто
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick