.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80
    Град
    Антиохия
    Цитирай Първоначално написано от wallace
    Не, просто ми е тъпо че и аз съм на 15 и няма да имам шанс? :{
    Заеби я тая . Ще си намериш някоя която не се интересува от батковци . Колкото до това дали е нормално ... Ами според мен не е , но всеки сам определя с кой де се обвърже .
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Re: Хм....

Нормално ли е момиче на 15 години да си има приятел на 21? Питам защото момичето което обичам е на 15 с приятел на 21.
    Хвани си 9 годишна и ще разбереш.

Аз да не съм педофил бе

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Нормално е, защо да не е нормално.
    Днешните 21-годишни са с акъл като тези на 15.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Кво лошо има?!?
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    още в началото забелязах, че казваш, че я обичаш... айде разграничавайте любовта от малко по-силните симпатии ако обичаш някой, може би трябва да гледаш да е щастлив/а, независимо с теб или не.. в противен случай се води чист егоизъм... нека си се карат, ако щат и да скъсат, ти пак нямаш шанс, защото си на нейната възраст (макар календара да не е най-важното) - момичетата си мислят, че биха получили повече от по-голям.. някои успяват, други се отварят (за нов живот).. кхъм, та исках да кажа, че все по-малки дечица ше почнат да се влюбват - защото са видели от кака/батко, че се цуня с някъв/няква друг/а батко/кака... ама кой ли знае какво е любов..

пак се отплеснах, ама кво да направя, всеки ден чета теми и някъде трябваше да кажа всичко, а тази беше достатъчно.. подходяща.. успех напред, гледай някоя 13-14 годишна, по би ти се вързала

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    момичетата си мислят, че биха получили повече от по-голям.. някои успяват, други се отварят (за нов живот).. кхъм, та исках да кажа, че все по-малки дечица ше почнат да се влюбват - защото са видели от кака/батко, че се цуня с някъв/няква друг/а батко/кака... ама кой ли знае какво е любов..
    Това може да е вярно за масовата част, но не бих казала, че с всички е така. Не всяка 15-годишна си хваща батко, просто защото е батко.
    Моята първа "голяма" любов беше на 21 години, когато аз бях на 15. Бяхме заедно над 3 години. Сигурно и повече щеше да продължи, ако той не беше заминал за Испания.
    Така че, не генерализирайте, че всяка 15-годишна с по-голям от нея е малка курвичка, която й е кеф да я возят в коли и да я води батито по заведения.

Град
    Варна
    Ама то в крайна сметка, който с каквото се уреди, нали знаете.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    момичетата си мислят, че биха получили повече от по-голям.. някои успяват, други се отварят (за нов живот).. кхъм, та исках да кажа, че все по-малки дечица ше почнат да се влюбват - защото са видели от кака/батко, че се цуня с някъв/няква друг/а батко/кака... ама кой ли знае какво е любов..
    Това може да е вярно за масовата част, но не бих казала, че с всички е така. Не всяка 15-годишна си хваща батко, просто защото е батко.
    Моята първа "голяма" любов беше на 21 години, когато аз бях на 15. Бяхме заедно над 3 години. Сигурно и повече щеше да продължи, ако той не беше заминал за Испания.
    Така че, не генерализирайте, че всяка 15-годишна с по-голям от нея е малка курвичка, която й е кеф да я возят в коли и да я води батито по заведения.
    Не съм казал всички, знам кво е общия знаменател, и мен ме дразни да ме слагат тка.. момичетата като кажат "всички момчета" или пък някой идиот да изръси "всички момичета"... тва е върховна простотия и не е вярно.. има изключения, винаги има изключения, за любовта няма възраст.. ама то тва днешното (най-често срещаното) любов ли е?!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    познавах 15 годишна която ходеше с 42 годинеш тай че спокс тва е нормално
    GTA Stunting

15 с 42 o.O ебаваш ли се?!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от JimmyGestapo
    Мне, но много хора робуват на клишета, а после се оказват с пръст в уста.

Не можеш да отречеш, че масата момичета искат да излизат с по-голям от тях, поради определени причини, които често не са точно меркантилни, ами по-скоро за издигане в социалната-йерархия -> ходи с батко и неговите приятелчета/компания, следователно е мааалко по-важна от приятелките си и нейните връстнички, които да й завиждат и бла-бла. Вид надпревара си е...
    Така е. Но мен пък ме беше срам да излизам с толкова голям.
    Да не говорим и че той нямаше нищо, заради което да ми завиждат другите Просто се оказа готин човек.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    не е никак нормално,но нищо не можеш да направиш-оставяш я да си троши главата..ще се осъзнае някога...ако и това не помогне даваш нататък-глупави хора около теб не ти трябват!

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Ми не виждам,какво толкова ще правят 2мата...различни разбирания и интереси,аз съм на 18,а не мога да търпя 15 годишните...толкова лигави...не казвам,че не ми е забавно с тях,но не ми е комфортно
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

нямат значение г0дините .. важна е любофтааа
    DeTee saM i dEte 6tee sI ostaNA s s1shtIte deCki me4tI (sun)

винаги ми се е струвало много тъпо когато някой или някоя се опитва да се намесва в чуждите взаимоотношения с цел собствена облага. Дали е нормално - не ме кефи идеята, но е нормално, да. Какво да направиш? Да спреш да се самосъжаляваш и да си намериш друго момиче.

Скайп - dark_elf2

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Цитирай Първоначално написано от jimei

Вместо да се питаш дали имаш шанс, питай се оня батко колко пъти е дупчил твоята.

Честно казано, по-добре й е с теб отколкото с някой, който само я използва за секс.
    не, че момчетата на неговата възраст не мислят само за секс..
    грешка си ... аз съм почти на 22 и не мисля само за секс а и любовта не се гради само на секса !

Не мислех а мисля.. извинявай. Може би е с него защото може да й даде нещо повече от колкото едно момче на нейните години, без работа искащо пари от родителите си които така или иначе ще са малко за свестни подаръци...Ама и аз как мисля... ;x Той има и кола, тя ми казва че често се карат?
    това не е фактор за нищо ! ако момичето е свясно ще те приеме такъв какъвто си ......

глупости аз съм на 21 след няколко дни правя 22 но имам връзка с 34 годишна значи съм гении? всеки е различен ..... и се развива по различен начин

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Ninjawannabe
    глупости аз съм на 21 след няколко дни правя 22 но имам връзка с 34 годишна значи съм гении? всеки е различен ..... и се развива по различен начин
    Изречението ти е безсмислено.

Като я цепне още 2-3 пъти.... ще я заебе.... и ще имаш възможност...
    It's too late...

Цитирай Първоначално написано от Ninjawannabe
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Цитирай Първоначално написано от jimei

Вместо да се питаш дали имаш шанс, питай се оня батко колко пъти е дупчил твоята.

Честно казано, по-добре й е с теб отколкото с някой, който само я използва за секс.
    не, че момчетата на неговата възраст не мислят само за секс..
    грешка си ... аз съм почти на 22 и не мисля само за секс а и любовта не се гради само на секса !
    аа не знам кой е в грешка! Аз твърдях, че момчетата на възрастта на автора повечето мислят само за секс..а ако не си разбрал се опитвах да защитавам тезата, че големите баткувци не са чак толкова лоши!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    винаги ми се е струвало много тъпо когато някой или някоя се опитва да се намесва в чуждите взаимоотношения с цел собствена облага. Дали е нормално - не ме кефи идеята, но е нормално, да. Какво да направиш? Да спреш да се самосъжаляваш и да си намериш друго момиче.
    Ей го е.

Ами тя и 15-годишен да си беше хванала, друг кусур щеше да му се намери. По простата причина, че пак не е избрала теб.

еее аз се загубих в тая тема бее.. а jimei къде отиди .. оти млъкна`??

Ако и ти си на тия години не се надявай. Момичетата си падат по по-големи момчета, и щом тази е такава, трудно ще тръгне с теб. Тя като набере още малко годинки ще тръгне с 25-30 годишни. Това е света, приятелю.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си