- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може би настъпи края
От заглавието на темата се досещате....както във всяка връзка така и в нашата имаше много кавги....много пъти се разделяхме и събирахме....този път се скарахме за нищо...след кратка пауза от 1-2 дни го потърсих а той се държеше отвратително каза ми че не иска да ме вижда за да поговорим и т.н... не че има какво толкова да ме посъветвате но мислите ли че имаме още шанс или и аз да се откажа....ммм забравих да напиша че доста си го обичам но мисля че има и друго момиче и...незнам какво да правя...
Може би наистина не си заслужава. Нещата се случват поради някаква причина. Вероятно е време да си починете един от друг, а ако е писано... той ще се върне.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
След като не желае да говорите го остави .. ще съжалява, но ще бъде късно ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Няма смисъл.Държал се е ОТВРАТИТЕЛНО,наистина.
Нали знаеш, че всяка история има най-малко две гледни точки. Не можеш да знаеш със 100% сигурност дали се е държал отвратително, но е факт, че нещата са на смарангясване.Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Той вижда, че продължаваш да ходиш след гъ*а му.. Остави го и не го търси, тогава ще видиш как той самия ще тръгне след тебАко те потърси той, значи още те обича и не може да те преодолее, но ако не те потърси (защото има и такъв вариянт) значи те е преодолял и никога не му е пукало за теб
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Don`t worry be Happy щом не му пука за тебе няма смисъл да се торозиш с него гледай напред живота е кратък :P
Не се знае....Първоначално написано от Hilary_
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
неква нова думаПървоначално написано от LadyDi
кво значи?
![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
неа смисъл се занивааш,еби му маата
ан тъйПървоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Това по нашия край го използваме за нещо, което се разваля с гръм и трясък. Запиши сиПървоначално написано от kypo
![]()