.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

след първия път..

здравейте , на скоро го направихме за първи път с приятеля ми на другия ден веднага ми дойде .. бяха минали 5 дни и още не ми беше свършило , но го направихме пак и отново болеше много.. знам че първите пъти боли но след това имаше още два а болката не намаляваше дори последния път които беше единствения с презерватив болката нарастна .. нз какво да правя ако на някои се е случвало моля за съвет ..

и другото което искам да попитам .. има ли знаечение от времето след първия път..колко дни трябва да са минали до следващия или няма значение

Мега фен Аватара на t0d1t0
    вие за почивка да сте чували?! И намали шрифта!
    Станислава

..

въпроса ми беше след първия път колко време трябва да мине защото са ми казвали че трябвало 2 седмици и питах дали е така ако може някой да отговори без да се заяжда ше сам мн благодарна

колкото сметнеш за добре,но наистина си починете! А и при всяка жена е различно времето за което ще започне да изпитва удоволствие,а не болка.
    Станислава

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Боли те докато правиш секс или и след това ?? Има няколко варианта за които се сещам ..... Значи първо може да не си била добре възбудена , второ може да те боли ако приателят ти е прекалено груб или невнимателен или ако ти си притеснена !!! Предлагам ти да му споделиш как се чувстваш и другия път да има повече любовна игра и ако трябва да почне първо с пръсти ..... може да използвате някакъв овлажнител !!!
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

благодаря за отговора t0dit0

• Wikzinka
      МнениеПуснато на: Нед Яну 03, 2010 11:54 pm Заглавие:
      Боли те докато правиш секс или и след това ?? Има няколко варианта за които се сещам ..... Значи първо може да не си била добре възбудена , второ може да те боли ако приателят ти е прекалено груб или невнимателен или ако ти си притеснена !!! Предлагам ти да му споделиш как се чувстваш и другия път да има повече любовна игра и ако трябва да почне първо с пръсти ..... може да използвате някакъв овлажнител !!!

внимателен е а и с него не съм притеснена ноо мисля че увлажнителя е добра идея

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    А иначе според мен няма никакво значение кога ще го направиш за втори път след като вече си го направила веднъж Поне аз не съм чакала и дори не съм чувала някой да чака някакво определено време след първия път
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от mishanimishani
    въпроса ми беше след първия път колко време трябва да мине защото са ми казвали че трябвало 2 седмици и питах дали е така ако може някой да отговори без да се заяжда ше сам мн благодарна
    след първия път като ти се скъса ципата ,става като раничка и е добре да се почака малко, за втори път.Незнам с какви момчета ,го правите,защо ли мен никога не ме е боляло.Просто приятеляти трябва да е нежен .По време на самия секс ,е добре да знае какво ти харесва и как се чувстваш.А иначе за цикала няма никакво значение.
    Sleda ot liubovta

не е до нежност просто ме боли той е възможно най-нежен и внимателен и щом ме заболи му казвам винаги а проблема е че ме боли което е нормално де.. а все пак точно защото става раничка колко време горе долу е нужно за да се оправи

никаква раничка не става,Аничке объркала си филма!
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    хм не мисля,че съм обаркала филма ,нормално е да я боли .Ако не става раничка ,що мислищ ,че има кръв първи път ? Май ти не си много на ясно ; Или не си учил човешка биология достатачно.
    Sleda ot liubovta

Цитирай Първоначално написано от mishanimishani
    не е до нежност просто ме боли той е възможно най-нежен и внимателен и щом ме заболи му казвам винаги а проблема е че ме боли което е нормално де.. а все пак точно защото става раничка колко време горе долу е нужно за да се оправи
    Ми просто почакай малко ,седмица -две след това не би трябвало да те боли чак толкова след като вече те е утворил.
    Sleda ot liubovta

Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    хм не мисля,че съм обаркала филма ,нормално е да я боли .Ако не става раничка ,що мислищ ,че има кръв първи път ? Май ти не си много на ясно ; Или не си учил човешка биология достатачно.
    както и да е,вземи научи малко български,а и в темата се отговаря с бутона "Отговор" ,а не с цитат!
    Станислава

"Линее нащо поколение" ---> "Зазлява нащо поколение"

Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0

Драсти Лека поправка... Ципата се къса защото в нея има кръвни клетки, които пренасят хранителни в-ва. Когато се скъса, тече мъничко кръв, защото не е кръвоносен орган. Не става раничка, защото тя не зараства. Остава скъсана, просто спира да тече кръв. Биолагия 8ми клас. Просто е Стига да помислиш малко.

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Според мен имаш някаква инфекция.Не съм сигурен,ама щом първите пъти сте го правили без презерватив,може пък и да си прихванала нещо от него...
    Westside rollin' all day, every day

Голям фен Аватара на revolver
    Цитирай Първоначално написано от TheX
    Според мен имаш някаква инфекция.Не съм сигурен,ама щом първите пъти сте го правили без презерватив,може пък и да си прихванала нещо от него...
    И аз така мисля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си