- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си върна доверието му отново?
А според мен, колкото повече разочарования преживяваш с времето, толкова по-голяма е вероятността да загубиш всякаква способност да вярваш.Първоначално написано от slun4ice
Вярвай мизнам го от опит.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
По принцип си права, слънчице. Дефакто обаче пак не гледаш "големия проблем". Ти си знаеш защо.
My work is done here
Марина, естествена човешка реакция. Предпазваш се от това което те наранява. Не винаги по най-правилния начин.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
няма 6анс с мъж не се ебавай повярвай много е гадно и с мене така са се ебавали![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
При мен се случи нещо подобнозначи виж сега моят съвет е следният : изчакай малко време да му мине ! Ще видиш,че с времето всичко ще се оправи
Обясни му ,че ти е само приятел и това са били приятелски целувки
ако те обича ще те разбере
хайде успех
![]()
Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)
Заеби..с времето все ще се оправи по някакъв начин.Няма да е същото...може би никога няма напълно са възвърне доверието си,но положението не е чак толкова трагично.Старай се да му показваш все повече колко много значи той за теб и как няма друго момче,което може да го замести и т.н.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Ехее, явно момчето доста е комплексирано. От един смс тука такива панаири да прави.. Нямал да ти има доверие и тем подобни... Че то вие да не ходите от 4-5 години, а дори и тогава той няма право да ти чете личната кореспонденция. За загуба на доверие говорим като те завари с някого да се натискате. Кажи му, че преувеличава за глупости и да се осъзнае какво може да изгуби с поведението си. Пък и трябва вече да е научил, че е характерна черта за 50% от момичетата да пращат някакви целувчици и тем подобни. Много сте малки толкова да се ограничавате. А и колкото повече изкривявате думата "вярност" и "доверие" до степен на пълно лишаване от лично пространство и общуване с околния свят, толкова по-бързо ще ви се срине връзката и няма да се осъзнаете от къде ви е дошло.![]()
ако приятелят ти пази смс-ите, да ти ги прати обратно,
ти ще ги покажеш на гаджето си и всичко е ок.
Вие за няколко СМС ли се карате - тц тц тц .
Най-лесното решение на проблема ти е да вземеш този твой приятел и да го заведеш при гаджето ти . Нека приятелят да обясни на гаджето ти че между вас няма нищо .Вярно малко е неудобно , но пък върши работа . Освен това гледай да не се сбият . Понякога силната ревност води до безпричинни щети .
![]()
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
фаталната ти грешка е, че си изтрила въпросните смс-и
като нямаш какво да криеш, и са били безобидни (според теб), за чий ти беше да ги триеш...?
нали знаеш поговорката "гузен негонен бяга"
е, бъди сигурна, че и твоя човек я знае много добре, и съответно изхожда от тази позиция
истината е една, но винаги има две страни - твоята, и неговата
няма как той да знае твоята истина, както и ти неговата
всъщност има как, но трябва много повече време
I'll take your brain to another dimension
Аз се скарах с гаджето ми и скъсахме.. помогнете ми да си го върна
Няколко пъти късахме а ходиме от 1 година и месец.. разбрахме се,че ще сме заедно ако спръ да пуша пред него иначе късаме, но вчера запалих пред него и ме скъса .. Как да си го върна моля ви се помогнете мии .. той още ме обичаааа каза ми гоо ;(
Не е трябвало да триеш СМС това е породило най големите съмнения .Логиката е щом са изтрити значи има нещо и никой не може да го разубеди .
Как така "по-късно вече бяха изтрити'' ?
Гледай да не се повтаря.. С времето, като не се дъниш повече и бъдеш търпелива с него, защото той е прав, ще спечелиш доверието му..
А той защо по дяволите ти е пипал телефона?!
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Мацката ни лъже...щом е изтрила смс-ите,значи е имало и неща,които са били "повече от приятелски",но сега пуска тема,за да успокои собственото си его.Интересно ми е нас или себе си иска да заблуди,не че те съдя,но миличка,приятеля ти е в правото си...Имах същия случаи с моята бивша и историята ми е до болка позната,защо се жънасяш с други момчета,а после и лъжеш...Просто се научи да си носиш отговорност за постъпките,когато се научиш на това,ще намалят и изцепките ти.Айде,успех с пича,ако те обича,ще ти прости,но занапред не прави подобни глупости,една грешка е половин грешка,ако не се повтори!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Как ли? Никак не можеш да го върнеш това доверие.Като си глупачка - духай сега порцията топли житейски фъшкии,които сама си си сервирала.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Много ще съм ви благодарна, ако по някакъв начин успеете да ми помогнете с някакви идеи как да успея да си върна доверието му след като си признах за изневяра.
Заедно сме от близо 2 години, но преди няколко месеца забегнах малко по кривия път и съм лепнала някаква болест. И отидох на лекар да ми каже за какво става въпрос. След това приятелят ми и той ходи на преглед и на него му казаха, че няма нищо.. А сме имали полови взаимоотношения.. Лекарят му е казал, че е чист, и че аз съм направила грешката.
Тогава той започна всеки ден да ме пита с кого съм му изневерила. Да му кажа какво съм направила и щял да ми прости понеже признат грях бил половин грях, и всякакви такива думи само и само да ме подтикне да си призная. И аз не издържах на натиска, супер много ми тежеше да го лъжа и избрах да му кажа. Тогава наистина осъзнах каква грешка направих като избрах признанието, но както и да е..
По принцип живеехме заедно с неговите родители у тях. След като му казах какво съм направила си събрах нещата и тръгнах да си ходя вкъщи, като му оставих ключовете понеже, след като всичко е свършило няма защо ключовете от неговия дом да са у мен. Той ми каза, че не ме гони от тях, ако искам да остана и да взема ключовете. Обаче аз му казах, че след като всичко между нас е приключило няма защо ключовете да са у мен и да стоя у тях. Тръгнах си, а той излезе.
Почерпил се е с приятели и под въздействието на алкохола ми се обажда в 2 през нощта и сипеше обиди по мой адрес и след това ми затвори. На сутринта ми се обажда да ме пита какво сме си говорили, че не помнел, аз му казах и той затвори. След това започнах да му пиша извинителни смс-и, молех го да ми прости, да ми даде последен шанс, обаче той не отговаряше. Накрая след 4 часа ми се обажда и ми казва да престана да го тормозя, че не му се говори с мен. И аз спрях да го притеснявам.
На другият ден му написах малко писмо, направих импровизиран плик и му го оставих пред вратата на апартамента, като в писмото бях написала, че разбирам грешката си, и знам, че много го боли, но да се опита да ми прости и ще му докажа, че повече няма да се повтори. Обаче той ми отговори със смс, че нямало шанс да се оправим. Цял ден ми беше тежко и плаках.. Звънях му по телефона да излезем да поговорим относно въпроса за лечението ми, но той каза, че имал друга работа и да не се притеснявам, че той щял да оправи всичко.
На третия ден си казах, че няма да го търся и си ходих на село с майка ми - имахме работа. След като цял ден не го бях търсила накрая вечерта той ми се обади и се държеше така все едно нищо не е станало. Каза ми, че щял да излиза с приятели на по бира набързо и щял да се прибира, че трябвало да става рано на другия ден - имал работа. И аз след това започнах да го подпитвам дали ще ми прости, дали ще се оправим, и той, след малко мълчание ми вика, че нямало как да станат тия неща, и ми затвори. 30 минути по-късно ми е писал във фейсбук: "Тук ли си?", обаче мен точно тогава ме нямаше и така и не ми отговори.
На следващия ден сутринта му презвънях и той ми се обади - очаквах, че няма да го направи. Питах го защо ми е писал предната вечер, обаче той ми каза, че бил излязъл вече. Пожелах му лек път и затворихме.
Вечерта се разбрах с брат му да се видим, за да си поговоря с него, да видя дали ще може да удари едно рамо в борбата ми да си го върна. Разговарях с него и си тръгнах по пътя.
Няколко часа по-късно ми звъни и ме попита какво съм притеснявала брат му, защо съм го занимавала, луда ли съм била.. Аз му казах, че съм луда по него, и той каза, че нямало как да се оправим, да спра да го занимавам и т.н., а аз му казах, че това го говори нарочно, той обаче ми каза, че не е нарочно, че така го мисли и чувства. И ми затвори.
След това гледам, че ми е писал във фейсбук, че не заслужавам да ми прости, че съм била к*рва и да не го упреквам, че ме нарича така. Била съм му нанесла най-голяма болка от всичките му другите приятелки, взети заедно, а той бил дал всичко за мен (което е така). Написал ми е също, че му се повръща от мен, и че повече нямало как да съм неговото момиче. Аз обаче, все още не знам какво да му отговоря..
Моля ви, ударете едно рамо. Много го обичам този човек, и усещам, че той не е безразличен към мен.
Днес го чакам да ми се обади, за да се разберем за лечението какво ще става, ако не ми се обади не знам какво да правя...![]()
Извинявам се за дългата история, дано някой от вас ми отговори. Благодаря предварително!
1. Само не знам той какво общо има с лечението ти. Нали нищо му няма, какво има да говорите, това си е лично твой проблем?
2. И с брата е било тъпо.
Всъщност, защо, след като си изневерила, не си помислила дали искаш да му кажеш и дали искаш да се разделите, идеята ми е, че е глупаво, че не си предвидила какво може да се случи, а то е очевадно, че вероятно някой ден ще разбере.
Носи си последствията, разделете се по-добре, ако се съберете, няма да е същото, той ще е наранен и ще се държи зле с теб.
Иначе, не му пиши, просто спри да комуникираш с него. Изобщо спри.
Не му казвай и дума, докато не реши да се извини, защото ти си сгрешила, той те е нахранил, ама щом си изневерила, значи и той си е имал трески за дялане.
Послушай ме и изобщо не говори с него, докато не ти се извини. Той ще очаква да му пишеш сега, ще очаква да му звъниш т.н., просто не говори с него и го отминавай, не давай обяснение.
Така ще си запазиш достойнството поне.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
green_peace_ Попринцип за тези работи се мисли предварително, а не след дъжд качулка и куп оправдания. И да, по всяка вероятност вече няма да е същото.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
green_peace_:Мисля,че ако беше мислила по-рано,нямаше да се стигне до тук.Как твърдиш,че обичаш някого след като се чукаш с друг?Как очакваш ,че тези неща се прощават,би следвало да познаваш приятелят си и да знаеш как би реагирал.Нещата се градят на доверие,изневярата е първа в списъка ,която е знак ,че нещо във връзката ви куца.Може би и той има вина,но трябваше ли да прибягваш към това,трябваше да поговорите и да се опитате да изгледите нещата помежду си.Звънял ти е ,защото е наранен и донякъде още се опитва да свикне с това което си направила.Според мен ,остави го да помисли малко,ако е готов да ти прости той ще те потърси.А,каква е причината ти да му изневериш?
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Загубено доверие трудно се връща, дори бих твърдяла, че е невъзможно. Винаги този човек ще има съмнения след загубеното доверие.
Green_Peace душицо,за тези работи се мисли ПРЕДИ да ги направиш...След като си избрала да си признаеш,трябва да си готова и да загубиш този човек.Всичко зависи от него сега и от големината на егото му.Явно не е чак толкова голямо щом и сега те търси,но не е и никак малко,че да прости лесно.Както ти каза НомНом,не го търси и остави всичко на него,защото той е човекът,който ще реши дали да ти даде друг шанс...Знам,че е трудно и болезнено,но така си си постелила.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Имайки предвид,че тя е тези,която е сгафила,ако иска да си запази/възстанови/ връзката,точно в момента достойнството и не е на първо място.Тъпо звучи,обаче е така.Когато някой фейлне(особено в такъв мащаб) и иска да се поправи,известно време няма право да се прави на важен.Да не говорим пък да чака ТОЙ да се извинява?За какво да се извинява?Че се е ядосал,че му е изневерила?
"Щом си изневерила,значи и той е имал трески за дялане"-сериозно?Аз бях останал с впечатлението,че си свестен човек,при което това...
Всеки има трески за дялане.Няма идеални хора.И във всяка по-дълга и сериозна връзка тези трески излизат наяве.А при условие,че тя е живеела с него при техните и той е давал всичко за нея,връзката вероятно е била сериозна.Ако заради едните трески си зае*еш човека и отидеш нанякъде с някой рандъм,значи нямаш работа в сериозна връзка.Така го виждам аз.
До авторката:Дай му малко пространство да подиша и да си въведе в ред мислите.Колкото и да му говориш,ако той сам не осъзнае,че иска да се върне,ти няма как да го накараш.И определено ще трябва да си понесеш последствията-дори и да се съберете,трудно ще стане пак същото.Особено в началото.
Между другото-Дай още малко подробности.Какво ще рече "забегнах МАЛКО по кривия път?"Еднократна глупост или с няколко души?Питам,за да преценя точно колко е превъртял човека![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead