.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 51 от общо 51
    Мега фен Аватара на draid
    Относно първото момиче:

Видял е той смс-ите, а ти си изкубнала телефона от ръцете му и си ги изтрила ? Дааа сигурен съм че са били нищо друго освен приятелски... сама си си надробила попарата, сама ще си я сърбаш. Прошката е велико нещо, ама за жалост 99% то хората са нормални. Доверието веднъж загубено се връща много трудно и то само ако ти полагаш неимуверни усилия, а приятеля ти също иска да има доверие в теб. Както и да е, никога няма да е като в началото.

Относно green_peace :

За каква обич говориш ти, след като си ходила да се шибаш с някакъв случаен, че на всичко от горе и без кондом. Да ти кажа повярвах в доброто след като ми каза, че си си лепнала нещо. Ако безусловно вярвах в Бог, бих предположил, че те е наказал. Че чак и вярвала, че е направила грешка с признанието си.... ще използвам една фраза на именития ни политик: "ти си лош човешки материал" не заслужаваш прошка...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението

Иначе, не му пиши, просто спри да комуникираш с него. Изобщо спри.
    Не му казвай и дума, докато не реши да се извини, защото ти си сгрешила, той те е нахранил, ама щом си изневерила, значи и той си е имал трески за дялане.
    Послушай ме и изобщо не говори с него, докато не ти се извини. Той ще очаква да му пишеш сега, ще очаква да му звъниш т.н., просто не говори с него и го отминавай, не давай обяснение.
    Така ще си запазиш достойнството поне.
    Той да се извини ? Абе ти вярваш ли си или плямпаш колкото да ти се проветрява устата ? Да съм аз има по голям шанс ада да замръзне отколкото даже да ми мине през ума за извинение. Заеби и смахнатото мислене. То тогава да вземат жертвите да се извиняват на хората дето са убили техен близък... Ти нещо централно май си си повярвала или ? Какво достойнство има тя ? Отдавна няма какво да запазва.
    Последно редактирано от draid : 09-10-2012 на 11:29

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си