Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
Иначе, не му пиши, просто спри да комуникираш с него. Изобщо спри.
Не му казвай и дума, докато не реши да се извини, защото ти си сгрешила, той те е нахранил, ама щом си изневерила, значи и той си е имал трески за дялане.
Послушай ме и изобщо не говори с него, докато не ти се извини. Той ще очаква да му пишеш сега, ще очаква да му звъниш т.н., просто не говори с него и го отминавай, не давай обяснение.
Така ще си запазиш достойнството поне.
Имайки предвид,че тя е тези,която е сгафила,ако иска да си запази/възстанови/ връзката,точно в момента достойнството и не е на първо място.Тъпо звучи,обаче е така.Когато някой фейлне(особено в такъв мащаб) и иска да се поправи,известно време няма право да се прави на важен.Да не говорим пък да чака ТОЙ да се извинява?За какво да се извинява?Че се е ядосал,че му е изневерила?
"Щом си изневерила,значи и той е имал трески за дялане"-сериозно?Аз бях останал с впечатлението,че си свестен човек,при което това...
Всеки има трески за дялане.Няма идеални хора.И във всяка по-дълга и сериозна връзка тези трески излизат наяве.А при условие,че тя е живеела с него при техните и той е давал всичко за нея,връзката вероятно е била сериозна.Ако заради едните трески си зае*еш човека и отидеш нанякъде с някой рандъм,значи нямаш работа в сериозна връзка.Така го виждам аз.
До авторката:Дай му малко пространство да подиша и да си въведе в ред мислите.Колкото и да му говориш,ако той сам не осъзнае,че иска да се върне,ти няма как да го накараш.И определено ще трябва да си понесеш последствията-дори и да се съберете,трудно ще стане пак същото.Особено в началото.
Между другото-Дай още малко подробности.Какво ще рече "забегнах МАЛКО по кривия път?"Еднократна глупост или с няколко души?Питам,за да преценя точно колко е превъртял човека