.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Как да си върна доверието му отново?

Добър вечер и благодаря на всички, които ще ми дадат мнение по въпроса =)
    Проблемът ми е, че имам страхотно момче до себе си, което обичам истински, но се издъних в очите му. На нова година си писах смс-и с момче - САМО ПРИЯТЕЛ, ноо самите смс-и нямаха вид на просто приятелски, заради целувките, с които завършваха. Гаджето ми ги видя, но не го оставих да ги прочете до край, а по-късно вече бяха изтрити ... за мое огромно съжаление. Сега той се съмнява в мен а думите му бяха - Имах ти безуслоно доверие и никога не съм те проверявал, но ме разбери, че вече няма да е същото!
    Направо ми се плаче =[ казах му, че няма нещо, което не бих направила, за да си възвърна доверието му напълно, но изглежда той няма да ми помогне да открия тово нещо =/ Ако някой тук би могъл, ще съм му адски благодарна!

Съжалявам, че ще го кажа, но веднъж изгубено доверие никога не се връща.. Каквото си надробиш, това ще сърбаш. Факт!
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ами така е ^ винаги ще си ги има съмненията.Да беше мислила преди това
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ами кофти тръпка. След като онова момче ти е само приятел защо си му пращала целувки? Съжалявам, че ще го кажа, но подкрепям мнението на
    BloodyAmy - веднъж изгубено доверие много трудно се връща. Доверието не се взима или дава - то се печели и ако наистина държиш на приятелят си ще трябва доста да се постараеш
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Защо завършваха с целувки ли? защото когато си пиша с приятели, приятелки, братовчеди, бротовчедки, слагам мечки и целувки. Не флиртувах с това момче. От както срещнах приятелу ми, просто нямам очи за друг и не бих си позволила да го нараня а ето, че точно това направих. Ще ми е още по-полезно да чуя съвети от хора, които ме упрекват, така чеее каквото и да?

Re: Как да си върна доверието му отново?

ако той има желание с времето може да изградиш пак нещо, но ще стане много трудно и винаги ще има нотка на съмнение в него

И все пак единственната надежда "може би" е ако направиш нещо буквално уникално за него (нямам предвид материално) просто ако го познаваш добре ще знаеш той какво би искал да направиш за това доверие макар, че веднуж счупено... неможе да се залепи!

Цитирай Първоначално написано от BloodyAmy
    Съжалявам, че ще го кажа, но веднъж изгубено доверие никога не се връща.. Каквото си надробиш, това ще сърбаш. Факт!
    Много правилно....

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ти не си се "издънила" защото всъщност нищо не си направила. След като той ти има толкова малко доверие наистина жалко за него. Би трябвало да ти повярва. Аз не бих правила проблем за нещо такова.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Ти не си се "издънила" защото всъщност нищо не си направила. След като той ти има толкова малко доверие наистина жалко за него. Би трябвало да ти повярва. Аз не бих правила проблем за нещо такова.
    Еми можело е и да е така, но след като тя не го е оставила да го прочете момчето кво друго да си помисли?

Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
    Оставаш моя слабост ти си моя грях!

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от sobieskiboy89
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Еми можело е и да е така, но след като тя не го е оставила да го прочете момчето кво друго да си помисли?
    Всеки има право на лично пространство. От къде на къде той ще й чете СМС-ите? След като има нужда да я провери и не й вярва на това което му казва значи й няма доверие. С 2 думи авторката не е изгубила доверието му защото изобщо не го е имала. Аз не чета съобщенията на приятеля си, нито му се обаждам през 5 минути когато е с приятелка у тях. Или имаш доверие на някого или му нямаш. Не може хем да й се доверява хем да иска да види за да се увери в думите й.

Бъркате ревност с липса на доверие. Момчето не я проверява, което значи, че не е ревнив. Когато обаче тя пред него си пише SMSи с друг, вече е нормално да провокира интереса у него с нотка ревнивост. Трябва да мине време и да му доказваш постоянно, че наистина го обичаш. Само тогава може би ще се отпусне отново и ще ти има пълно доверие. Хубаво е и да си поговориш с него, по-сериозно. Евентуално поговори и с човека, с когото си писала да говори с приятеля ти.

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Бъркате ревност с липса на доверие. Момчето не я проверява, което значи, че не е ревнив. Когато обаче тя пред него си пише SMSи с друг, вече е нормално да провокира интереса у него с нотка ревнивост. Трябва да мине време и да му доказваш постоянно, че наистина го обичаш. Само тогава може би ще се отпусне отново и ще ти има пълно доверие. Хубаво е и да си поговориш с него, по-сериозно. Евентуално поговори и с човека, с когото си писала да говори с приятеля ти.

Когато тя си пише СМС с друг това е нормално. Всеки има право да общува с други хора независимо от какъв пол. След като тя казва че му е изяснила че той й е приятел и след като гаджето й знае че тя праща целувки на приятелите си (аз също го правя) не би трябвало това да "провокира интереса му".
    Според мен би било грешен ход да накара приятеля си да говори с гаджето. Аз на негово място бих започнала да ревнувам още повече. Какъв е тоя че да идва и да се бърка в отношенията ми с моето гадже и защо по дяволите тя му разказва всичко което се случва между нас?! Това бих си казала аз на негово място.

Абе какво и търсите оправдания на тая? Хем играе някакъв с смс-и, хем крие от гаджето си и търси как да провокира ревност...

Супер фен

Чак пък никога... Но наистина много трудно се печели доверие, след като един път е вече загубено, и става дума за любовни взаимоотношения... Знам го от личен опит ;/

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Един път появи ли се нотка на съмнение никога няма да е същото право ти е казал приятеля ти.Но и постъпката ти е била много глупава защо не си го оставила да ги прочете като са невинни ? Пък и кви са тия целувки ако ти видиш такива смс-и в гсм на приятеля си как ще ти е ? Преди да действате първо се поставете на мястото на другия да видите как ще е и тогава вършете квото сте решили.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Слънчице, до тук всичко хубаво, лично пространство, бла бла, чудеса и загадки.

Ама има един по интересен момент. Гаджето и знае ли че тя праща целувки, мечки, жирафи, тюлени и прочее гадинки на всички с които се познава? Щото ако изхождаме от факта че той и има пълно доверие - значи не чете смс-ите, и вярва на думите и. Ми я си представи че авторката е пропуснала да му каже тая дребна подробност, щото един вид то се подразбира и хоп ето ти основание за проблем. Да, ама не се подразбира

Аз също нямам против бъдещото ми гаже или което и да е друго гадже да праща лигавщини по телефона на всички знаейни и незнайни за мен приятели. Както е правила досега, обаче да ми каже че го прави. И тогава всичко е 6. Щото съгласи се че ако по някаква случайност видиш че твоя господинчо пращал мечки, целувки "обичам те" и подобни на някакво момиче за което ти знаеш че му е САМО приятелка, или още по лошо не знаеш нищо за нея ще те жегне яко. И няма да си помислиш че му е само приятелка а ще почнеш да ровиш из тая история и стават дяволии. Или друг вариант отиваш при него и го подлагаш на кръстосан разпит - какво,кога, къде с кого... бла бла И пак стигаме до изходната точка - основание за проблем.

Друго е да ти каже "Така и така с таз девойка се познаваме от Х време, и си пишем еди какво си щото сме близки. Нямаш повод за притеснение"

Да се върнем на нашатаситуация - ми авторке - как да ти кажа - счупената чаша можеш да я залепиш с лепило винаги. Ама ще си личи че е счупена, и няма гаранция че ще си залепила всички парчета правилно. И че изобщо си намерила всички. Вариант е просто да вземеш нова чаша. А тая нова чаша ще дойде от приятеля ти. Той е човека, който ще реши дали и кога да ти я даде. Приказвай с него, пробвай да му обясниш как седят нещата, ама като нямаш доказателства(а.к.а. смс-и) не знам как ще му докажеш че всичко е така както гопредставяш.

То и той е виновен че веднага те е пратил на гилотината(Нямам ти доверие вече) а не е седнал още тогава да си поприказвате и да се разберете

И двамата сте за бой, ама... айде счупено е гърнето вече

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Hilary_
    ++

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ++

Град
    В мислите на хората
    Айде ся 100 човека цитирайте Ивето

Малко креативност, дайте със свои думи. Не сте 1 клас

Dr. Gregory House

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg

Друго е да ти каже "Така и така с таз девойка се познаваме от Х време, и си пишем еди какво си щото сме близки. Нямаш повод за притеснение"
    Аз си мислех че се подразбира че тя му е обяснила... Ок, не му е показала СМС-ите но все пак си мисля че му е казала кой е този приятел и защо си пише с него... Иначе че ще ме жегне ако моя приятел праща целувки на някакви си за които не знам си е така но ако ми обясни ще му повярвам. Трябва да се случи нещо доста по-сериозно че да изгубя доверието си в някого от едно тъпо недоразумение и виртуални целувки Пък и колкото и да е все трябва да е видял тя как пише СМС-и, в скайп, във фейсбук.. Не може да не знае че тя праща целувки и прегръдки на приятели.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Ами с течение на времето, може всичко да се промени.
    Доказвай му, че го обичаш, че го уважаваш..
    Вафла..

Град
    В мислите на хората
    Хммм точно затова стават всичките недоразумения, слънце

Нещата не се подразбират. Пример:

Прекарваш много време заедно с колегите ти(от училище или работа) и правите подобни(или едни и същи) неща. Да ама не се подразбира че сте приятели нали. Да, ама не със всички имаш перфектни отношения. И не всички са ти приятни нали.

Друг пример:

Ходиш с някого 2-3-4 години. Живяла си с него. Преживели ли сте всичко - подразбира се че сте един за друг и трябва да се ожените. Да, ама не

Пример три:

Подразбира ли се че след като излизаш на романтична среща с някого ТРЯБВА да се целунете?

Надявам се схвана идеята. Нещо естествено за теб, е съвсем неестествено за друг. А нещо невинно премълчано, макар и неволно след това се връща и се тълкува с коренно различен смисъл.

Та на идеята - той не е подозирал нищо за да иска да я следи или да гледа на кого какво пише. Така че пак стигаме откъдето тръгнахме.

Теб ще те жегне - това е ключовия момент. Ще ти обясни приятелят ти, ще му повярваш и ще се сдобрите. Ама пак ще остане "горчивото усещане в устата". Сама се сещаш че семето на съмнението посято веднъж, не дава мира на човешката душа. "Коя е, каква е, щом са само приятели защо не ми е казал, бла бла.. " Схващаш накъде бия. И в един момент това ще си даде външното проявление. И твоя приятел ще седи с пръст в уста, невярваш какво и откъде му идва.

Авторката като/ако се появи може да потвърди думите ми и ще сме стигнали до разковничето на историята.

А ако му е казала то обяснението ео ще по просто. Той просто не и вярва, толкова колкото твърди. И се изкарва жертва.

Колко удобно, не мислиш ли

Dr. Gregory House

Град
    Германия
    valdesbg знам че си прав особено като се има предвид че тук става дума за тийнове на по 15-16. Аз обаче си пиша от мойта гледна точка и нещо се инатя и отказвам да видя "големия проблем" макар че ситуацията ми е напълно ясна защото и аз преди няколко години бях така. В сегашната ми връзка всичко се изяснява и се казва на момента и нищо не се оставя да се "подразбира" (което понякога ме дразни но знам че е по-добре така). Според мен няма смисъл да имаш съмнения в някого след като нямаш доказателства че е направил нещо нередно. Няма смисъл да се самосъжаляваш, да се изкарваш жертва, да се опитваш да накараш другия да се почувства гадно... Въпроса е че трябва да мине време и човек да преживее няколко разочарования преди да осъзнае тези неща и да успее да ги приложи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си