Слънчице, до тук всичко хубаво, лично пространство, бла бла, чудеса и загадки.
Ама има един по интересен момент. Гаджето и знае ли че тя праща целувки, мечки, жирафи, тюлени и прочее гадинки на всички с които се познава? Щото ако изхождаме от факта че той и има пълно доверие - значи не чете смс-ите, и вярва на думите и. Ми я си представи че авторката е пропуснала да му каже тая дребна подробност, щото един вид то се подразбира и хоп ето ти основание за проблем. Да, ама не се подразбира
Аз също нямам против бъдещото ми гаже или което и да е друго гадже да праща лигавщини по телефона на всички знаейни и незнайни за мен приятели. Както е правила досега, обаче да ми каже че го прави. И тогава всичко е 6. Щото съгласи се че ако по някаква случайност видиш че твоя господинчо пращал мечки, целувки "обичам те" и подобни на някакво момиче за което ти знаеш че му е САМО приятелка, или още по лошо не знаеш нищо за нея ще те жегне яко. И няма да си помислиш че му е само приятелка а ще почнеш да ровиш из тая история и стават дяволии. Или друг вариант отиваш при него и го подлагаш на кръстосан разпит - какво,кога, къде с кого... бла бла И пак стигаме до изходната точка - основание за проблем.
Друго е да ти каже "Така и така с таз девойка се познаваме от Х време, и си пишем еди какво си щото сме близки. Нямаш повод за притеснение"
Да се върнем на нашатаситуация - ми авторке - как да ти кажа - счупената чаша можеш да я залепиш с лепило винаги. Ама ще си личи че е счупена, и няма гаранция че ще си залепила всички парчета правилно. И че изобщо си намерила всички. Вариант е просто да вземеш нова чаша. А тая нова чаша ще дойде от приятеля ти. Той е човека, който ще реши дали и кога да ти я даде. Приказвай с него, пробвай да му обясниш как седят нещата, ама като нямаш доказателства(а.к.а. смс-и) не знам как ще му докажеш че всичко е така както гопредставяш.
То и той е виновен че веднага те е пратил на гилотината(Нямам ти доверие вече) а не е седнал още тогава да си поприказвате и да се разберете
И двамата сте за бой, ама... айде счупено е гърнето вече
"It's one of the great tragedies of life — something always changes." Dr. Gregory House