- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко пъти стескъсвали с момиче? - въпрос към момчетата
Здравейте.
Преди малко попаднах на една интересна статия в интернет. (Пет причини да скъсаш с гаджето си ВЕДНАГА, ако си истински мъж). http://blog.moetogadje.com/2010/01/blog-post.html
Абе я кажете, честно, ама ЧЕСТНО случвало ли ви се е да скъсате първи с приятелката си иКОЛКО ПЪТИ?
Ахаха, ебаси статията.
Яка е.![]()
Еми аз съм момиче, но се са ме рязали 1ви. Един път се случи, иначе досега само аз. Отряза ме заради 1вата причина - яко ревност. Дам, и момчетата имат право да режат.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Мда, късал съм доста пъти аз..
не се изказвай неподготвен,прасе
браво на теб, аз пък само веднъж
да а с последната късахме общо 23 пъти
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
да е случвало ми се е , ама още ми се живеее неща да се ангажирам с простотии oщe на 20![]()
не обичам да съм аз тази, която да каже край..
прекалено отвратително ми се струва, ако човека има чувства към теб, знам каква болка е и не обичам да я причинявам..
аз на една и скъсах... аре нема да казвам кво![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
С три. Първият път беше, защото имахме доста различния в интересите, а втория и третия, защото момичетата задълбочаваха твърде много си мислеха, че сме един за друг... shit :X
Само 2 пъти са ме късали момичета мене.Първия път не беше кой знае какво, обаче втория много кофти ми стана и оттогава само аз ги режа...Не знам колко момичета съм отрязал но са доста...Сигурно над 10
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Хмм...... мисля, че два пъти са ме отрязвали, но после всичко се оправяше и еин път аз нея![]()
Ам аз не съм рязал девойка. Мен два пъти![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Само 1 път поради тази причина -
4. Много секси, но е скучна и няма за какво да си говорите. Много мъже ще кажат „ Защо ми е да е умна, няма да играя шах с нея, я”. Ако връзката ви се базира само на секса, много бързо ще ви омръзне, както всяка гимнастика за поддържане на тялото. Хората се променят, затова и взаимоотношенията между тях трябва да се променят. Нужно е непрекъснато да се развивате и обогатявате един друг, за да ви е интересно заедно. Тук спираме, че заприличахме на лигавото rozali.com
?!?! kato se vurna 6te trqbva seriozno da si pogovorimПървоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
и аз това щях да отбележа въпреки,че виж-темата е рязал ли си гадже-смисъл трябва да сте ходили 1воПървоначално написано от kindergarden
а иначе ясно,че брат ми ще се изкара жертвата в случая-не го прави за 1в път номера
(обичамм те
![]()
)
axa o6te pove4e zadulbo4i problema i qko 6te trqbva da mu se karamПървоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
![]()
За целта Иве, трябва да се мернешИначе няма как да си говорим.
А Яна ще яде шамари![]()
Dr. Gregory House
Ем твоето момче явно много ти липсваПървоначално написано от kindergarden
И ти му липсваш.
![]()
Dr. Gregory House
qdosva6 meПървоначално написано от valdesbg
ma nqma si trovq nevrite sega s teb
aide stiga spam 4e kakto sum na latinica
malii
![]()
Недей философства много. Тя темата и без това не пращи от ЕнтелЕгентност, така че..![]()
Dr. Gregory House
Мен веднъж са ме рязали.
Защото отказах да си легна с него, когато той го поиска.
Всъщност ми направи много голяма услуга![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
dosq samo az gledam da gi razkarvam... tova gi kara da te jelaqt pove4e!
LOVE... the truth is that there is no love for Thug!
There is no heaven for Thug.... and there is no love for Thug....
Къссал Съм Към 6,7..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()