- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Моето куче и аз
от скоро (2 седмици) имам Аляски маламут голям звяр въпреки и че бях прочел адски много информация в dog.bg пак не бях напълно подготвен за такова куче особено с този техен характер.Но много си го обичам и започва да ме слуша.Не знам защо не ви харесва форума на dog.bg хората са много добри и на драго сърце помагат!
Ето снимка на Айс (така се казва)
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
^^ Готино куче, жалко че ще му съсипеш живота в този апартамент![]()
http://prikachi.com/images/741/3171741T.jpg - Ето я и нашата малка лудетина...Казва се Тара и е много послушно и игриво куче...Породата и е чорки т.е. смесица между чихуахуа и йоркширски териер...Имаме я от две години,а преди месец разбрахме каква е точно породата и,защото всички мислеха,че е смесица между пинчер и йоркширски териер...Но уви сами си разбрахме каква е точно от едно предаване за кучета![]()
Ебати злобното куче![]()
Хъм, аз имам принципно две кучета и една котка..
На едното от кучетата баща му е лабрадор, та сега ще ви го покажа, иначе имаме двамата заедно снимка, ама тя е малко..![]()
На тази снимка е тва, дето ушите му са като криле.. ;д
Тук малко релакс.. ;д
Езичетоо.. ;д
Иначе.. аз много си го обичам прасенцето ;д
Алек се казва, води се, че е на майка ми, която е с него на последната снимка.. колкото и да порасне, винаги ще си е моето малко кученце.. редовно сутрин идва да ме събужда, целувки раздава..
Иначе другото куче, Ерик се казва и него страшно си го обичам, ето го :
Снимка 1
Той е голям сладур, лайка се води, че е..
Поспаланко е малко, ама кво да се прави.. ;д
Ерик сега стана на 5, а Алек е на 3, за котката няма да говоря.. ;д
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow