.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Проблем

Проблем

Здравейте,на 15 години съм,но имам проблем,който смятам,че ще е като комплекс за сексуалния ми живот.Не съм правил още секс,но забелязвам,че през последните 4-5 месеца съм набрал голямо окосмение по задните си части.Никъде другаде нямам много косми освен там.И ме е яко срам от това нещо,чак някой път си мисля,че не е реално.Бръсна се под мишниците,интимното "уръжие" но задните ми части са като трън в очите.Чудя се какво да правя?Ако може някой да даде съвет.Или някое момиче да си изкаже мнението по този проблем.Благодаря предварително.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    бръснача и почваш...
    Станислава

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    бръснача и почваш...
    Само НЕ и това! Вийт

Град
    •••Пловдив•••
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    бръснача и почваш...
    Само НЕ и това! Вийт
    посе ше стане джунгла найстина недей
    по-добре ги остави и след време ги премахни

Да нещо коли маски, такива простотии пробвай, но никога бръснач!!!

НЕ ги режи!

Аз ся ще получа безплатно окосмяване в тая област Като ти правят операция ти ги махат без парички

Цитирай Първоначално написано от XuTPaH
    Да нещо коли маски, такива простотии пробвай, но никога бръснач!!!
    +1
    FUCK-тически не ме интересувате..

Първо се пише Оръжие ..

Второ .. ами обезкосми се и там, НО не прави грешката с бръсначка .. ще съжаляваш повярвай ми!! Опитай с нещо друго от сорта на кола маска?

Лазерна епилация,няма да растат повече. Най-доброто решение ако си мечка отзаде .......
    Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !

Е, щом от скоро са почнали да ти растат значи не са много голями. Таа аз викам да ги оставиш докато не пораснат и чак тогава ги махаш

пробвай с кола маска, ама не с самобръсначка, че после няма да можеш да си седиш на задника..
    F_CK
    All I need is U! :P

Мерси на всички за отговорите,сигурно ще ги махам лазерно или с някоя кола маска или нещо от сорта.БТВ:Никога не съм мислил да ги бръсна,това е най-голямата простотия.

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Първо се пише Оръжие ..

Второ .. ами обезкосми се и там, НО не прави грешката с бръсначка .. ще съжаляваш повярвай ми!! Опитай с нещо друго от сорта на кола маска?
    що бе да не си пробвала да си махнеш космите от г*за със бръсначка

Цитирай Първоначално написано от orhidea95
    пробвай с кола маска, ама не с самобръсначка, че после няма да можеш да си седиш на задника..

Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    за съжаление нямам твоя опит за обезкосмяването там и за още мноооого други "по - цветни" неща, с които ти се гордееш разбира се ..

за съжаление нямам твоя опит за обезкосмяването там и за още мноооого други "по - цветни" неща, с които ти се гордееш разбира се ..
    опита още ми липсва .. .. и какви са тези по-цветни неща по-точно ..

като ти липсва си седиш на гъза и си траеш .. нямам намерения да провалям втори профил заради теб!!! Дано ти е станало ясно .. намери си някой друг, за да си трупаш мнениица и рейтингчЕ ..

като ти липсва си седиш на гъза и си траеш .. нямам намерения да провалям втори профил заради теб!!! Дано ти е станало ясно .. намери си някой друг, за да си трупаш мнениица и рейтингчЕ ..
    нямам намерение да си намирам никой друг .. .. не трупам мненийца .. ако ти го правиш, това не е мой проблем .. и не заради мен те баннаха .. и мен баннаха ама не ти рева нали .. айде лека !!

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    нямам намерение да си намирам никой друг .. .. не трупам мненийца .. ако ти го правиш, това не е мой проблем .. и не заради мен те баннаха .. и мен баннаха ама не ти рева нали .. айде лека !!
    Абе ти явно незнаеш кога да спреш ,а?!
    Трай!

По темата:Каквото сметнеш за добре само не и бръснач или пък крем..същото си е.
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си