.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: Aктивия ?

Мега фен Аватара на KumchoValcho

Aктивия ?

Активия подходяща ли е за здравословното хранене?

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Не
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    Да.

Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    Не
    Цитирай Първоначално написано от pitbullxx
    Да.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Не,такъв боклук няма-пълна е само с нишесте,а и до колкото знам в Активията се съдържа някакъв антибиотик...
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    niderlandia
    Аз ще защитя тезата си нека ме убори ако може

Такаа какво е Активия ?
    Кисело мляко уж . Но пък е и произведен от Данон . Което е първото нещо което го прави не здравословно . Всички знаем ча даднон млеката са нагъчени само с консерванти , сухо мляко и сякакви гадости с много "Е"-та . Да го оставим това нека кажем ,че не е най-големия минус.
    Активия според рекламата е продукт които стимулира метаболизма , засилво катаболитните процеси . Това е главното което трябва да ви казва ,че не е в ред а просто е нагъчена с диоретици.
    Трети минус да ви дам който е доста важен и замислящ...Всички сте чували рекламата яще 14 дни и ние ще ви върнем парите ако не действа. Всеки който има проблеми със стомаха си знае че ако приема един диоретик повече от 12-13 дни нон стоп се пристрастява и без него не може да ходи по голяма нужда

Така че какво е Активия ?
    Най обикновен магазински продукт не по полезен от кроасаните и вафлите но подсилен с по добра реклама

Един съвет
    Ако искаш истинско кисело млако с такова действие яж кисело мляко "Роза" с фибри ако си го намериш де
    Шапкарю .....

Уоу, ясно.. Просто ми е много вкусно с разните плодове и за това питах
    Иначе ще потърся това "Роза"..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    Аз ще защитя тезата си нека ме убори ако може

Такаа какво е Активия ?
    Кисело мляко уж . Но пък е и произведен от Данон . Което е първото нещо което го прави не здравословно . Всички знаем ча даднон млеката са нагъчени само с консерванти , сухо мляко и сякакви гадости с много "Е"-та . Да го оставим това нека кажем ,че не е най-големия минус.
    Активия според рекламата е продукт които стимулира метаболизма , засилво катаболитните процеси . Това е главното което трябва да ви казва ,че не е в ред а просто е нагъчена с диоретици.
    Трети минус да ви дам който е доста важен и замислящ...Всички сте чували рекламата яще 14 дни и ние ще ви върнем парите ако не действа. Всеки който има проблеми със стомаха си знае че ако приема един диоретик повече от 12-13 дни нон стоп се пристрастява и без него не може да ходи по голяма нужда

Така че какво е Активия ?
    Най обикновен магазински продукт не по полезен от кроасаните и вафлите но подсилен с по добра реклама

Един съвет
    Ако искаш истинско кисело млако с такова действие яж кисело мляко "Роза" с фибри ако си го намериш де
    Донякъде съм съгласна с нея.

Ако ти харесва да ядеш Активия - яж си я, но ако смяташ да я прибавяш към менюто си за здравословно хранене - не ти го препоръчвам.
    Това, което е лесно, не е интересно.

По-скоро ме интересува дали би ми попречила, ако през 1-2 дни ям по една

Град
    niderlandia
    ми да ти кажа чесно нищо което е в магазините не е полезно
    пък и на 2-3 дни една нищо няма да ти стане ... не е здравословна но е вкусна
    Обаче по магазините има доста по здравословни плодови млека от активията
    Пъ и можеш сама в къщи да си правиш плодово мляк
    Шапкарю .....

Град
    Горна Оряховица
    Прочети съдържанието. Има захар (или глюкоза, не си спомням със сигурност). Наистина е вкусна, но и "Корни" е вкусно и има някакви ядки, това прави ли го здравословно? По-добре си направи например кисело мляко с нарязани плодове, каквито обичаш, и малко орехи или сусам. Ако не ти е достатъчно сладко, сложи и лъжичка мед. Това също е вкусно и, за разлика от Активията, наистина е здравословно.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Ативията е подсладено мляко т.е. има част от захари вътре затова е сладко и не е препоръчително за диета,1-2 пъти в седмицата може да ядеш,но не и всеки ден

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Не.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Не,такъв боклук няма-пълна е само с нишесте,а и до колкото знам в Активията се съдържа някакъв антибиотик...

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    ще намериш точно в Дп "Роза"..
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    обикновенната активия - чистата е подходяща защото си е кисело мляко, но тея плодовите абсурд имат толкова глупости вътре и най вече захар

Супер фен Аватара на galu6a
    незнам до колко е полезно ,но ми е вкусно говоря това с корнфлекса
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Цитирай Първоначално написано от myl0weee
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    ще намериш точно в Дп "Роза"..

Ок, мерси за отговорите

Нали става за ядене

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Да, подходяща е (;

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Прочети съдържанието. Има захар (или глюкоза, не си спомням със сигурност). Наистина е вкусна, но и "Корни" е вкусно и има някакви ядки, това прави ли го здравословно? По-добре си направи например кисело мляко с нарязани плодове, каквито обичаш, и малко орехи или сусам. Ако не ти е достатъчно сладко, сложи и лъжичка мед. Това също е вкусно и, за разлика от Активията, наистина е здравословно.
    ++ Мислех същото да напиша, а и в домашно приготвеното кисело млекце с плодове няма консерванти.
    Затова не мисля, че е подходяща.
    Колкото до "бифидус есенсис" (дано да улучих правописа), баща ми преди години консумираше Активиа, защото има сериозни проблеми със стомаха, но не му помогна особено. Всмисъл - олекотява тежкото чувство в стомаха, но говорим за чистата Активиа без захар и плодове.

А и ако не селъжа, годността й е повече от на обикновените кисели млека, което си говори само...

Аз от "полезните" рекламирани продукти се отказах. Ни активиа, ни сокове в кутии (още по-малко пък блокчета с ядки и др.) купувам.

А и съветче - направете си пшенични кълнове вкъщи и сложете мед по желание. Много е полезно. :P (Във връзка с това, че в Активиата ги има)

Да! На мен супер много ми харесва..

Аз най-се смях, когато викаха: Активия без захар по рекламите, отбъщам кофичката и гледам в съдържанието едно от първите неща беше : ЗАХАР....Един много добър заместител на активия е кисело мляко с мед (медта замества захарта..за разлика от нея меда е много полезен). В млякото може да сложите и плодове( с горски е най-хубаво).

Нообче адски много си те обичкам :*

По принцип при здравословното хранене е добре захарта да се замества с мед, а в активиата има захар, така, че по добре яж кисело мялко с овесени ядки или нещо подобно.

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    защо да не е?
    се пак е мляко
    дори да не ти помогне в разделното хранене няма и да ти навреди

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си