Цитирай Първоначално написано от HexGirl
Аз ще защитя тезата си нека ме убори ако може

Такаа какво е Активия ?
Кисело мляко уж . Но пък е и произведен от Данон . Което е първото нещо което го прави не здравословно . Всички знаем ча даднон млеката са нагъчени само с консерванти , сухо мляко и сякакви гадости с много "Е"-та . Да го оставим това нека кажем ,че не е най-големия минус.
Активия според рекламата е продукт които стимулира метаболизма , засилво катаболитните процеси . Това е главното което трябва да ви казва ,че не е в ред а просто е нагъчена с диоретици.
Трети минус да ви дам който е доста важен и замислящ...Всички сте чували рекламата яще 14 дни и ние ще ви върнем парите ако не действа. Всеки който има проблеми със стомаха си знае че ако приема един диоретик повече от 12-13 дни нон стоп се пристрастява и без него не може да ходи по голяма нужда

Така че какво е Активия ?
Най обикновен магазински продукт не по полезен от кроасаните и вафлите но подсилен с по добра реклама

Един съвет
Ако искаш истинско кисело млако с такова действие яж кисело мляко "Роза" с фибри ако си го намериш де
Донякъде съм съгласна с нея.

Ако ти харесва да ядеш Активия - яж си я, но ако смяташ да я прибавяш към менюто си за здравословно хранене - не ти го препоръчвам.