Цитирай Първоначално написано от Sissy90
Прочети съдържанието. Има захар (или глюкоза, не си спомням със сигурност). Наистина е вкусна, но и "Корни" е вкусно и има някакви ядки, това прави ли го здравословно? По-добре си направи например кисело мляко с нарязани плодове, каквито обичаш, и малко орехи или сусам. Ако не ти е достатъчно сладко, сложи и лъжичка мед. Това също е вкусно и, за разлика от Активията, наистина е здравословно.
++ Мислех същото да напиша, а и в домашно приготвеното кисело млекце с плодове няма консерванти.
Затова не мисля, че е подходяща.
Колкото до "бифидус есенсис" (дано да улучих правописа), баща ми преди години консумираше Активиа, защото има сериозни проблеми със стомаха, но не му помогна особено. Всмисъл - олекотява тежкото чувство в стомаха, но говорим за чистата Активиа без захар и плодове.

А и ако не селъжа, годността й е повече от на обикновените кисели млека, което си говори само...

Аз от "полезните" рекламирани продукти се отказах. Ни активиа, ни сокове в кутии (още по-малко пък блокчета с ядки и др.) купувам.

А и съветче - направете си пшенични кълнове вкъщи и сложете мед по желание. Много е полезно. :P (Във връзка с това, че в Активиата ги има)