.

Виж резултатите на анкетата: Имате ли Акне ?

Гласували
50. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да Много

9 18,00%
  • Малко

23 46,00%
  • Не

18 36,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Акне !?

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Акне !?

Дайте малко акъл как да се оттървеш от акне или поне до една степен .... една пъпка се маха излиза друга на друго място ... луднал съм вече ... на 16години съм сега август месец ще правя 17 винаги като се прибера си мия лицето отделно майка ми ми беше купила някакъв тоник на гарниер който е за почистване Найстина пъпките намаляха ноо пак има .. Ако сте се оттървали някакси от Акнето казвайте по какъв начин
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Супер фен Аватара на sunshine955

Re: Акне !?

Цитирай Първоначално написано от Bukmop
    Дайте малко акъл как да се оттървеш от акне или поне до една степен .... една пъпка се маха излиза друга на друго място ... луднал съм вече ... на 16години съм сега август месец ще правя 17 винаги като се прибера си мия лицето отделно майка ми ми беше купила някакъв тоник на гарниер който е за почистване Найстина пъпките намаляха ноо пак има .. Ако сте се оттървали някакси от Акнето казвайте по какъв начин
    спирт
    [i]в друга тема съм писала
    Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    аз съм доволна от това
    http://prikachi.com/files/1258797e.jpg
    матиращ крем на Аvon

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Това твоето НЕ Е АКНЕ!Акнето е БОЛЕСТ!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ходих на козметик и за 1 месец всичко отшумя,сега нямам вече 2г. минаха откакто ходих,ако си от Пловдив мога да ти кажа къде да идеш

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    ходих на козметик и за 1 месец всичко отшумя,сега нямам вече 2г. минаха откакто ходих,ако си от Пловдив мога да ти кажа къде да идеш
    Кажи да го пробвам
    Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
    ~1912~БОТЕВ ПЛОВДИВ~1912~

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    хихихи чеки малко е Акнето не бяха ли така наречените младежки пъпки ли нещо такова
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Мега фен
    Хора, всички масово препоръчвате някакви смотани химии, които скапват кожата на лицето още повече. Или, ако пък имат ефект, той е краткотраен, а после нещата се влошават.
    Истината е една – здравословно хранене. Нечистата кожа идва от кръвта, има адски огромно значение какво ядеш.
    Просто намали шоколада, газираните неща, алкохола, цигарите, тестените боклуци, пърженото и т.н., дори се опитай да ги спреш.
    На мен така ми се изчисти кожата за има-няма един месец. с(: А от пети клас се борех с проблемната кожа...

Повече от фен Аватара на Ambrosia
    не акнето са много пъпки и то дори не само по лицето може да го има-може по гърба,раменете...

Град
    Plovdiv
    АКНЕ ааа мразя гоооо да се махаа от меееен и аз имам по лицето c garnier и vischi се сражавам срещу тая гадория
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Добра хигиена на лицето.Хубава храна.Времето също лекува.
    А и в общи линии PinkFloydSound най-правилно го е казала.

И аз вече нямам

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Мии не мога да помогна.. мойта кожа е суха и нямам такива проблеми
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

еи хора аз имам същия проблем много пъпки отт година вече се опитеам да ги прикрия с фон дйо тении ии тем подобни глупости но вече ми писва. искам да имам хубава кожа без да използвам някви сии измислени мазила. един фр ми каза че е използвал Imex и му било помогнало таа искам да питам някои използвал ли го е и наистина ли има ефект

Град
    Ihtiman
    Аз не мога много да помогна, обаче мога да ви кажа, че не трябва да се притеснявате толкова. Обикновенно момичетата с по-мазна кожа остаряват по-бавно, така че се след няколко години няма да съжелявате толкова за мазната кожа и т.н. Иначе и аз съм така
    Metal and Rock! Yeah.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Нямам акне и дано да нямам..

Но не правете нищо на своя глава..Най-добре отидете на дерматолог,за да ви каже най-правилното нещо,което да ползвате..
    Напр. на един човек ми е помогнал някакъв крем = но при другия може да усложни положението
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    [На Метри От Земята]
    нямам
    Просто аз

на мен новия лосион на Гарниер със салицилова киселина много ми помогна ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си