- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Крем-депилатор
Търсих за такава тема, но нямаше. Ако има ми я пратете ...
Крем-депилатора става ли и за областта на интимните части? Някое момиче пробвало ли е ?![]()
Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...
Това пък какво е ?!Първоначално написано от MaLchYyY
А ако питаш за крем-депилатоар, аз лично не съм ползвала за интимната зона, не съм и много убедена, че има такъв, казано честно.
Това, което е лесно, не е интересно.
те са различни крем депилаторите,, има за :
-краката
-интимната зона
-подмишниците
поне тези съм виждала ..
ползвала съм само за краката
за там специално няма и за това питам дали може и с обикновен крем-депилатоaр ....Първоначално написано от Claudette
Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...
аз пък търсих специално за интимната зона и не намерих :XПървоначално написано от sunshine955
Аз все още не съм убедена, че крем-депилатоар за интимната зона съществува. Но не ти препоръчвам да използваш обикновен, не се клепай там с всичко. Може кожата ти да се раздразни.Първоначално написано от MaLchYyY
![]()
Това, което е лесно, не е интересно.
Първоначално написано от Claudette
как да няма бе?аз съм се правила.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Има..Аз съм си купувала..Първоначално написано от MaLchYyY
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Първоначално написано от aloveyou
браво и ся си изхабих парите за едно няма нищо![]()
А ще пречи ли ако използвам обикновен това не разбрах?
Трябва да има и за интимната зонаПитай в някоя голяма аптека =] Ако си решила да се правиш с крем депилатоар.. то по-добре ще е със специален, който е за тази зона, а не с този за крака.. например
![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Има депилиращи кремове за деликатни зони, става и за интимна. Но преди това провери дали не си алергична към някоя от съставките да не стане беля. Аз съм пробвала Вийт.
Страхът от промяна се дължи на вече постигната сигурност.
Значи от аптека да търся .... Оххх само ако търпях на болка всичко щеше да е по-лесноПървоначално написано от chocolatee
![]()
и колко време ли държи
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
виждала съм в аптеката ..Първоначално написано от MaLchYyY
ако там си ходила да търсиш,виж в друга аптека![]()
Първоначално написано от galu6a
мааааалко повече от бръсненето![]()